Top Teaser Lite - Other - Cadeaukaart

Wehkamp Cadeaukaart

De Wehkamp Cadeaukaart pakt altijd goed uit! Met keus uit meer dan 400.000 artikelen in onder meer mode, wonen en beauty maak je deze decembermaand iedereen blij. De cadeaukaart is verkrijgbaar in een fysieke variant, eventueel met een mooie verpakking, en in een digitale kaart. Deze heb je binnen 2 uur in je mail. Voor elke gelegenheid de juiste cadeaukaart met het juiste budget. De Wehkamp Cadeaukaart pakt altijd goed uit!

Alles over de Wehkamp Cadeaukaart

Een Wehkamp Cadeaukaart gekregen? Wat leuk! Lees hier meer over de voorwaarden.
 • De Wehkamp Cadeaukaart is 2 jaar geldig
 • Besteed hem in één keer of in delen.
 • Ontvang een digitale cadeaukaart al binnen 2 uur in je mailbox
 • Keuze uit verschillende thema's
 • Geef een fysieke cadeaukaart in een mooie verpakking
 • De Wehkamp Cadeaukaart is te besteden op ons gehele assortiment; mode, beauty, wonen, speelgoed en meer.

Zo verzilver je de Wehkamp Cadeaukaart

Om je cadeaukaart te verzilveren doorloop je de volgende stappen:

 • Plaats je bestelling en klik door naar betalen
 • Kies hier voor 'cadeaukaart of kortingscode?' de eerste optie
 • Hier vul je de code op jouw cadeaukaart in. Ingevuld? Klik op 'verzilver'
 • Als je nog saldo op je cadeaukaart over hebt, kun je deze later nog gebruiken voor een andere bestelling. Is de waarde van je winkelmant hoger, dan betaal je met een andere betaaloptie het resterende bedrag.

Zakelijke cadeaukaart

Ben je op zoek naar een cadeautje voor zakelijke relaties of medewerkers? Neem contact op met ons Wehkamp Cadeaukaartteam.

Iemand spreken? Bel 06 - 139 658 84 of vraag een offerte aan cadeaukaart@wehkamp.nl

(Vragen of klachten over het gebruik van een Wehkamp Cadeaukaart? Neem dan contact op met de klantenservice: 038 - 845 45 45)

Wil je een digitale cadeaukaart geven?

Zo werkt het:

 • Je kiest en betaalt een digitale Wehkamp Cadeaukaart, net als je anders zou doen.
 • De digitale cadeaukaart krijg je in maximaal 2 uur (vaak iets sneller) in je mailbox. (We mailen naar het bij ons bekende e-mailadres.)

Je kunt de digitale Wehkamp Cadeaukaart door mailen naar diegene voor wie hij bestemd is. Of je print hem uit en geeft hem direct.

Alles over de cadeaukaarten

 • Hoe werkt betalen met de Wehkamp Cadeaukaart?

  Je cadeaukaartcode bestaat uit 16 cijfers en letters, of uit 19 cijfers en een pincode. Deze code(s) vul je in in de kassa op wehkamp.nl. Het tegoed wordt direct verrekend met het te betalen bedrag.
 • Wat gebeurt er als mijn saldo onvoldoende is?

  Als het saldo van je Wehkamp Cadeaukaart onvoldoende is om je hele aankoop mee te betalen, dan kun je het restbedrag bijbetalen op de manier die jij wilt.
 • Kan ik een cadeaukaart kopen met een andere cadeaukaart?

  Nee, helaas kun je je cadeaukaart saldo niet gebruiken om een Wehkamp Cadeaukaart mee te betalen. Kies hiervoor dus een andere betaalmethode, zoals iDeal.
 • Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van een cadeaukaart?

  De Wehkamp Cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop en niet inwisselbaar voor geld. Heb je iets geretourneerd dat je (deels) betaald hebt met een Wehkamp Cadeaukaart? Dan krijg je het gebruikte tegoed van de cadeaukaart terug in je account. Je vindt je Wehkamp-tegoed bij Gegevens & voorkeuren in Mijn Wehkamp. Let op: de Wehkamp Cadeaukaart kun je niet retourneren.
 • Hoelang is de Wehkamp Cadeaukaart geldig?

  De Wehkamp Cadeaukaart is 2 jaar geldig.
 • Kan ik de cadeaukaart ook in een mooie verpakking bestellen?

  Zeker, je kunt 'm los geven of in een cadeauverpakking doen. De cadeauverpakkingen zijn los verkrijgbaar in onze shop.
 • Voor welke producten is de Wehkamp Cadeaukaart te gebruiken?

  De Wehkamp Cadeaukaart is te gebruiken voor ons hele assortiment (m.u.v. cadeaukaarten). Met keuze uit meer dan 300.000 artikelen geef je een persoonlijk geschenk uit een wereld vol mode, wonen, sport, beauty en nog veel meer.
 • Kan ik mijn cadeaukaart ook in meerdere delen gebruiken?

  Zeker, je kunt je cadeaukaart in één keer verzilveren, of verdeeld over meerdere bestellingen.
 • Hoe verzilver ik mijn Wehkamp Cadeaukaart?

  Kies bij betalen voor de onderste optie “cadeaukaart of kortingscode?“. Vul vervolgens de code die op de kaart staat in en klik op "verzilver". Is de waarde van je winkelmand hoger, dan het saldo op de kaart? Betaal het openstaande bedrag met één van de andere betaalopties. Heb je betaald met een cadeaukaart, maar retourneer je je aankoop? Dan krijg je het gebruikte tegoed terug als Wehkamp-tegoed in je account. Let op: per kaart van Shoes & Sneakers, Huis & Tuin Cadeau, DE Cadeaukaart, Fashioncheque en Winkelcheque kun je maximaal 50 euro bij Wehkamp besteden, ook al is het meer waard. De kaarten van VVV, YourGift / Gifts & More kun je eerst inwisselen voor een Wehkamp Cadeaukaart.
 • Wat is de levertijd van een Wehkamp Cadeaukaart?

  De fysieke Wehkamp Cadeaukaarten zijn tussen 1 en 3 werkdagen bij je in huis. Toch sneller een cadeaukaart nodig? Onze digitale cadeaukaarten heb je al binnen 2 uur in je mailbox!

Eindeloos veel keuze met een Wehkamp Cadeaukaart

De Wehkamp Cadeaukaart pakt altijd goed uit: met keus uit meer dan 400.000 artikelen in onder meer mode, wonen en beauty maak je deze decembermaand iedereen blij. De cadeaukaart is verkrijgbaar in een fysieke variant, eventueel met een mooie verpakking, en in een digitale kaart. Deze heb je binnen 2 uur in je mail. Voor elke gelegenheid de juiste cadeaukaart met het juiste budget.

Het Wehkamp Cadeaukaart saldo checken

Je koopt cadeaukaarten met een waarde van € 5 tot € 100. Wil je een hoger bedrag geven, dan kun je je setje cadeaukaarten zelf samenstellen tot de gewenste waarde is bereikt. Via de saldochecker in de wehkamp shop kan het saldo van de cadeaukaart worden gecontroleerd. De cadeaukaart kan in zijn geheel, maar ook in delen worden besteed.

Een Wehkamp Cadeaukaart kopen

Heb jij zelf wel eens een cadeaukaart van wehkamp gekregen en wil je een ander laten zien hoe leuk dat is? Of misschien heb je geen cadeau inspiratie wat je iemand moet geven, maar wil je diegene wel een ruime keuze geven als het om het besteden van de cadeaukaart gaat. Bij wehkamp is er voor ieders gading wel wat te vinden. Je hebt hierbij de keuze om een wehkamp digitale cadeaukaart te kopen waarbij de ontvanger van de cadeaukaart een digitale code krijgt. Print de code uit en verpak het mooi zodat het cadeau er ook nog eens leuk uitziet. Wil je liever een fysieke Wehkamp Cadeaukaart kopen, dan kun je er ook een cadeauverpakking bij bestellen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help