Hoofdkussens

Als je lekker wil slapen en uitgerust wakker wilt worden, heb je een goed hoofdkussen nodig. Het maken van de juiste keuzen kan lastig zijn, daarom helpen wij je graag. Klik hier voor de hoofdkussenwijzer Kies uit merken als Silvana, Wehkamp Home of Cinderella voor jouw favoriete kussen. Voor de allerkleinsten hebben we veilige kinderkussens van merken als AeroSleep, Polydaun en Wehkamp Home. Slaap lekker!

46 Resultaten
Aanbevolen

46 Resultaten

Hoofdkussens

Elke slaper is anders. Daarom is het logisch dat hoofdkussens beschikbaar zijn in verschillende soorten en maten. Bij ons vind je precies het hoofdkussen dat bij jou past. Je kunt erop rekenen dat je met een goed kussen je hoofd en nekwervels optimaal ondersteunt. Zo profiteer je van extra slaapcomfort, of je nu op je rug, buik of zij slaapt. Wil je weten welke soorten hoofdkussens er zijn? Lees hier dan meer over welke soorten hoofdkussens er zijn.

Synthetische hoofdkussens in allerlei vormen

Omdat hoofdkussens in diverse materialen geleverd kunnen worden, is het goed om de verschillen te weten. Lees hier meer over hoe je het beste kussen kiest. De belangrijkste zijn wollen en synthetische kussens. Wollen hoofdkussens zijn zeer vochtregulerend en isolerend. Als je veel transpireert, is dit een goede keuze voor je. Synthetische hoofdkussens bieden heel veel verschillende mogelijkheden. Het vulgewicht geeft hier bijvoorbeeld aan of het om een hard of zacht kussen gaat. Zet deze getallen dus naast elkaar om de verschillen te bekijken. Bovendien zijn synthetische kussens heel geschikt voor mensen met allergieën en zijn deze hoofdkussens heel eenvoudig te reinigen.

Slaap je op je rug, buik of zij?

Natuurlijk wil je heerlijk slapen en daarbij klachten aan je nek of rug voorkomen. Daarom is het belangrijk om vooraf na te denken over welk type slaper je bent. Als je op je buik slaapt, past een laag en zacht kussen goed bij je. Lig je vooral op je zij, dan is het belangrijk om je nek en hoofd goed te ondersteunen met een stevig hoofdkussen. Ook als je een rugslaper bent, is ondersteuning belangrijk. In welk mate, dat kun je het beste zelf uitproberen. Het gaat immers om jouw nachtrust!

Voor elk budget het juiste hoofdkussen

Kies bij wehkamp.nl het hoofdkussen dat bij je past. Misschien heb je vooraf al een bepaald type kussen in gedachten. Of wellicht is je budget het uitgangspunt voor je aankoop. Bij ons kun je alle kanten op!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Vandaag al -20% in de app
Download de app

Categorieën

Mijn account
Help