Fotolijsten

Hang al je dierbare herinneringen en mooie momenten op in fotolijsten van o.a. Riviera Maison, Be pure of Riverdale. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen. Ook leuk om eens een mooie collage te maken van verschillende fotolijsten. Zo heb je alle mooie foto’s bij elkaar en een blikvanger aan je muur.

66 Resultaten
Aanbevolen

66 Resultaten

Fotolijsten

Foto’s helpen je om mooie herinneringen langer levendig te houden. Elke keer als je naar je favoriete momentopnamen kijkt, ben je weer even terug op een bepaalde plek op dat specifieke moment. Dat is de reden dat veel mensen fotolijsten gebruiken om deze momenten een plaats te geven in hun interieur. Of om afbeeldingen van hun familie en vrienden bij zich te hebben op het werk. Fotolijsten zijn er in alle soorten en maten, zoals je kunt zien in ons uitgebreide assortiment. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende varianten, zodat er vast en zeker een fotolijst tussen zit die precies past bij jouw stijl en smaak. Maak je keuze en blijf vasthouden aan mooie momenten!

Verschillende stijlen en materialen

Doordat een foto wordt beschermd door glas en door de lijst eromheen, beschadigt hij minder snel en blijft hij langer mooi. Dat is natuurlijk precies de bedoeling, want des te langer kun je genieten van je foto’s. De designstijl van fotolijsten wisselt enorm. Er zijn heel veel exemplaren die amper opvallen, maar er zijn ook fotolijsten die zelf onderdeel worden van je interieur door de manier waarop ze ontworpen zijn. Veel lijsten zijn van hout, MDF of RVS , waarbij het soms gaat om een subtiele rand om de foto, maar soms ook om een rand die een groter oppervlak heeft dan de afbeelding. Bovendien kan de fotolijst ook op diverse manieren versierd zijn.

Elk merk is bijzonder

Of het nu gaat om LODSH, Be Pure, Ariadne at Home, Riverdale, Zuiver of pt, wij hebben fotolijsten van allerlei merken voor je. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder. Kijk zelf maar!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën