Bouwspeelgoed

Leren bouwen met het leukste bouwspeelgoed van o.a. LEGO en Duplo. Maar ook voor de allerkleinste begint het leren bouwen bij Wehkamp met het bouwspeelgoed van Little Dutch. Bekijk het assortiment en start met bouwen!

175 Resultaten
Nieuwste collectie

175 Resultaten

Educatief bouwen, leuk voor jong en oud(er)

Speelgoed waarmee je zelf aan de slag moet gaan en een prestatie kunt neerzetten, wordt door veel kinderen als het leukste speelgoed ervaren. Nog steeds zijn plastic bouwspeelsets enorm populair. Naast plastic bouwblokken bestaan er ook houten speelblokken als bouwspeelgoed vanaf 3 jaar, waarmee mooie torens en leuke figuren in elkaar kunnen worden gezet. Je vindt verschillende soorten bouwspeelgoed in onze ruim gesorteerde webshop. Van het bekende LEGO en Duplo tot en met bouwsets, houten blokken en knutselsets waar je zelf mee kunt bouwen. Bouwgoed is educatief en helpt bij de ruimtelijke ontwikkeling van het kind. Leuk en leerzaam dus.

Samen bouwen voor iedereen

In onze webshop kun je terecht voor bouwsets voor de allerkleinste kids, maar ook voor mooie LEGO sets voor tieners en volwassenen. Van een brandweer bouwset en dieren bouwspeelgoed voor een peuter of een Minecraft, Disney of LEGO Friends set voor mooie bouwprojecten tot en met grote bouwsets om bijvoorbeeld een eigen grote Pokémon Pikachu te bouwen.

Ontdek de leukste speelsets en bouwsets voor kinderen in alle leeftijdsgroepen in onze webshop. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een jarige? Dan is een leuke thema bouwset altijd een goede keuze. Natuurlijk zijn Sinterklaas en de Kerstman ook dol op bouwcadeaus of blokken geven. Bestel jouw speelgoed en wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe sets snel aan huis worden bezorgd. Achteraf betalen voor je aankoop is geen probleem.

Bouwen voor volwassenen

Tip: houd je zelf als volwassene van bouwen? Bekijk dan eens de mooie LEGO boeketten met bloemen die je zelf in elkaar zet. Bouwspeelgoed voor kinderen en volwassenen voldoet steeds meer aan de eisen die wij stellen wat betreft het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Zo recyclet LEGO tegenwoordig een groot deel van de eigen bouwstenen om deze om te vormen naar nieuwe legostenen. Zo wordt plastic bouwspeelgoed duurzamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën