Knutselpakketten

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Een pakket met alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan

Is je kind graag met zijn of haar handen bezig om coole dingen te maken? Bekijk dan eens de knutselpakketten op deze pagina. Een knutselpakket bevat alle materialen die nodig zijn om lekker creatief aan de slag te gaan.

Heel veel leuks om te knutselen

Het is logisch dat je als ouder soms even niet meer weet hoe je je kind kunt vermaken. Gelukkig is de kans groot dat bij het zien van deze knutselpakketten direct weer de meest geweldige ideeën opkomen. Een raam vol met de meest te gekke raamstickers of aan de slag met schitterende glitters? Nagels versieren, kralen rijgen, sleutelhangers maken, vogelhuisje schilderen? Het kan allemaal. En het leuke is dat deze knutselpakketten ook nog eens zeer betaalbaar zijn.

Perfect cadeau voor Sinterklaas

Natuurlijk is zo'n knutselpakket voor een kind ideaal om te geven voor een verjaardag, maar daarnaast is een knutselpakket ook een geweldig cadeau om te geven voor Sinterklaas. Wat dacht je van een Sinterklaas knutselpakket voor het maken van een geweldige surprise? Schilder bijvoorbeeld het BS Toys vogelhuisje in prachtige kleuren en stop een klein cadeautje in het vogelhuisje. Of maak het SES knutselpakket ridderkasteel. In het SES ridderkasteel pakket zitten voorbeelden om over te trekken, in te kleuren en ze vervolgens kun je ze laten krimpen in de oven. Het kasteel knip je uit de verpakking en voilà: een geweldige surprise.

Kinderfeestje organiseren? Koop knutselpakket voor een kinderfeestje

Een kinderfeestje organiseren is soms een hele opgave. Maak het jezelf daarom wat gemakkelijker door voor alle kinderen een leuk pakket om mee te knutselen te kopen. Laat de kinderen zeepjes gieten, experimenteren met lipgloss, stickers maken of zeesieraden creëren. Ook leuk: laat de kinderen met hamer en beitel baksteen snijden en het skelet van een legendarische dinosaurus opgraven.

Stimuleer vindingrijkheid en flexibiliteit

Creatief bezig zijn is natuurlijk erg leuk, maar daarnaast brengt creativiteit nog meer voordelen met zich mee. Zo stimuleert het de vindingrijkheid en flexibiliteit van kinderen; eigenschappen die goed van pas komen in hun verdere leven. Bij wehkamp kun je naast knutselpakketten nog meer producten kopen om creatief mee te zijn. Denk bijvoorbeeld aan kinderverf of klei. Alle knutselspullen die je vandaag koopt, worden morgen al bij je thuis bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help