POP top teaser image

Tuin

1640 Resultaten
Aanbevolen

1640 Resultaten

Wehkamp is jouw partner in tuinartikelen

Is de tuin ook een van jouw favoriete plekjes? In de zomer geniet je van de zon en kom je helemaal tot rust terwijl je een boek leest of de natuurgeluiden om je heen hoort. ’s Avond klets je bij met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje. Met onze tuinartikelen maak je je tuininrichting compleet en richt je je tuin helemaal naar jouw wensen in.

Collectie tuinmeubelen voor elk seizoen

Tijd doorbrengen in de tuin doe je tegenwoordig het hele jaar door. De tuin is echt een onderdeel van je huiskamer geworden. Onze ruime collectie tuinmeubelen is afgestemd op jouw eigen stijl. Je vindt bij ons tuinstoelen van bijvoorbeeld Hartman, Keter en Exotan en ook van whkmp’s own. Onze loungesets doen niet onder voor de gemiddelde bank in de woonkamer. Plaats je deze set onder een overkapping, dan is het ook heerlijk toeven in de winter. Een knapperend haardvuur aan en de sfeer is compleet. Maak de inrichting van je tuin helemaal af met onze tuin accessoires.

Extra sfeer in je tuin

Of je nu vooral een strakke tegeltuin hebt of een tuin met weelderig groen; het is leuk om je tuin aan te kleden met sfeervolle tuin accessoires. Bloempotten, vazen en windlichten zorgen voor een thuisgevoel. Ook als je een keer niet buiten bent, creëer je daarmee een mooi uitzicht op de tuin. Heb je een klein balkonnetje? Vrolijk deze op met planten en je hebt in een handomdraai je eigen urban jungle.

Optimale verlichting

Buitenverlichting is een must voor de veiligheid. Geen gestruikel meer als je ’s avonds je weg probeert te vinden naar de achterdeur. Buitenverlichting doet veel met de sfeer van je tuin. Licht elementen uit met grondspotjes en je krijgt een prachtig effect.

Spelen in de buitenlucht

Ook voor de kinderen is de buitenlucht gezond. Wat is er nu leuker dan buiten spelen in de tuin? Zandtaarten bakken, touwtje springen en hutten bouwen. Kinderen hebben meer dan genoeg fantasie om zich de hele dag buiten te vermaken. In ons grote assortiment tuinproducten vind je ook buitenspeelgoed voor de kleintjes. Maak je kleine voetballer blij met voetbaldoeltjes en trap samen een balletje. Daarna koel je af in een van onze zwembaden. Pas op dat ze je niet te grazen nemen met een waterpistool!

Onderhoud van je tuin

Om je tuin mooi te houden, heb je tuinspullen nodig en moet je je zo nu en dan in het zweet werken. Maar dat is het waard! Vind bij ons de tuinartikelen die het jou makkelijker maken. Met onze hogedrukreinigers spuit je jouw terras in één keer schoon. In de herfst zijn onze bladblazers een uitkomst als de bladeren van de bomen vallen. Hebben de planten dorst in de zomer? Met de sproeier en tuinslang is hun dorst zo gelest. Na al het werk plof jij neer op een tuinstoel en is het alleen nog maar genieten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.