POP top teaser image

Koffers & reistassen voor heren

Staat er een zakenreis op de planning of ga je op vakantie met je vrienden? Met een heren reistas of koffer van Wehkamp verloopt de hele trip erg vlot. Onze praktische koffers zijn van beste kwaliteit en zien er bovendien erg stoer uit. Neem nu nog een kijkje in ons assortiment en kies jouw favoriete koffer meteen uit!

2182 Resultaten
Nieuwste collectie

2182 Resultaten

Met een praktische koffer of reistas reist elke man comfortabel

Mannen die op zoek gaan naar een koffer denken in de eerste plaats aan de kwaliteit van de koffer. De reistas moet ruim genoeg zijn, mag zeker niet zwaar wegen en moet eenvoudig te vervoeren zijn. Met de juiste koffer verloopt de trip een stuk eenvoudiger en kom je uitgerust en tevreden aan op je bestemming.

In tegenstelling tot vrouwen besteden mannen heel wat minder aandacht aan het design van een reiskoffer. Ze hebben zelfs liefst een neutrale koffer die niet opvalt. De meeste mannen kiezen voor een stoere grijze of zwarte koffer met een subtiel design. Sommige heren kopen echter een kleurrijke reistas aan, zodat hun vrouw de koffer ook kan (en wil) gebruiken.

Voor elke trip een gepaste koffer

Elke trip vraagt om een andere koffer. Voor lange reizen is een heren koffer of een reistas ideaal. De koffers kunnen gewoon mee op het vliegtuig, terwijl de reistassen eerder voor autovakanties dienen. Het grootste deel van onze koffers is uitgerust met twee wieltjes en een veiligheidsslot. Bij onze reistassen heb je de keuze uit modellen met wieltjes of draagbare tassen. De draagbare tassen hebben stevige en comfortabele riemen, zodat je er erg vlot mee kan reizen.

Verder hebben we ook heel wat rugzakken en grote backpacks in ons assortiment opgenomen. We beschikken over formele leren rugzakken voor zakelijke aangelegenheden en hippe tassen voor uitjes met je vrienden. Onze backpacks zijn dan weer ontzettend populair onder de kampeerders. Ten slotte kan je bij wehkamp ook terecht voor leuke reisaccessoires, handige toilettassen en ruime laptoptassen. Al onze tassen voor mannen combineren een zeer hoge kwaliteit met een stoer design en zijn dan ook een uitstekende keuze!

Reizen doe je met een heren koffer of reistas van Wehkamp

Ga je binnenkort op reis en hou je er helemaal niet van om talloze winkels te bezoeken? Dan zit je bij wehkamp zeker goed. In ons uitgebreid online assortiment vindt elke man snel en eenvoudig een gepaste koffer of reistas terug. Bovendien zijn al onze producten van de beste kwaliteit en leveren we ontzettend snel. Twijfel dan ook niet langer en plaats je bestelling vandaag nog.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.