Darten

Fan van het eerste uur of geïnspireerd door onze Nederlandse darthelden? Voortaan dart jij gewoon thuis. Shop losse dartborden, een starterspakket, dartpijlen en zelfs scoreborden online. Niet zo zeker van je zaak en liever geen gaten in de muur? Shop een dartbord catchring. Wij hebben alles om thuis als een echte pro te kunnen darten!

98 Resultaten
Aanbevolen

98 Resultaten

Dartborden

Darten is één van de snelst groeiende sporten op dit moment. Of je nou een professional bent of een enthousiaste beginner, bij ons vind je een ruim assortiment aan dartborden. We hebben verschillende dartborden van de bekende merken Winmau en Innergames. De dartborden zijn van goede kwaliteit en worden ook door verschillende professionals gebruikt. Daarnaast zijn de dartborden er in verschillende prijsklassen. Ook vind je bij ons verschillende accessoires zoals o.a. dartpijlen, dartmatten en scoreboards.

Elektronisch darboard

Wanneer je vooral ‘veilig’ wilt darten en je er niet van houdt om zelf de stand te moeten bijhouden, zijn er elektronische dartborden. De darts zijn voorzien van een stompe punt en de scoretelling wordt automatisch bijgehouden. Vooral voor (jonge) kinderen is een elektronische dartboard erg leuk en veilig. De meeste elektronische dartborden zijn voorzien van verschillende spellen en knallende geluids- en lichteffecten, waardoor darten nog veel leuker wordt.

Dart accessoires

Naast de dartborden vind je bij ons heel veel dart accessoires. Zo hebben we verschillende soorten dartpijlen. De pijlen zijn verkrijgbaar in 21, 22, 23 en 24 gram. Ook hebben we dart accessoires om een perfecte dartpijl te creëren. Met de gave flights voor achterop je dartpijl maak jij indruk op jouw tegenstander(s). Om er zeker van te zijn dat de afstand tot jouw dartbord goed is, verkopen wij handige dartmatten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.