999 Games spelletjes

Met de uitdagende spellen van 999 Games heb je genoeg keuze om een saaie zondag om te toveren tot een dag vol plezier en bordspelletjes. 999 Games biedt diverse spellen voor kinderen, volwassenen en het hele gezin. Speel het altijd populaire Kolonisten van Catan of bouw je eigen wereld met Carcassonne.

51 Resultaten
Aanbevolen

51 Resultaten

999 Games

Hou je er ook zo van om met de kinderen rond de tafel te zitten met een bordspel? Lekker op de zondagmiddag of tijdens schoolvakantiedagen. En zelfs de woensdagmiddag wordt er gezelliger van. Een leuk bordspel maakt een diner met vrienden tevens een stuk gezelliger. Zoek je leuke uitdaging uit bij 999 Games, want zij hebben zoveel leuke spellen, dat je zou willen dat het iedere dag een regenachtige zondag was.

Voor jong en oud

De bordspellen van 999 Games zijn geschikt voor jong en oud. Het populairst is wellicht Kolonisten van Catan, waarbij je goederen moet verzamelen en ruilen om een imperium op te bouwen. Ook zeer leuk om te spelen met kinderen en volwassenen is Berenpark: een soort puzzelgame waarbij je zelf je eigen Berendierentuin bouwt. Degene met de meeste punten wint. En zoek je een leuke partygame voor een avond met vrienden? Pak dan 30 Seconds erbij en beantwoord razendsnel de meest uiteenlopende vragen.

Versterk je band

Het leuke aan het spelen van 999 Games is dat het uitdagend is voor jong en oud. Iedereen heeft de mogelijkheid om te winnen. Dat maakt het extra leuk voor kleine kinderen. Om het voor kinderen nog leuker te maken zijn er veel Junior varianten van de populaire games uitgebracht. Welk 999 Games bordspel je er ook bij pakt, het versterkt altijd de band met het gezin. Samen een spelletje spelen, ja gezellig!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën