Houten speelgoed

190 Resultaten
Aanbevolen

190 Resultaten

Houten speelgoed van wehkamp: duurzaam én leuk

Wil je als het gaat om speelgoed voor je kind een milieuvriendelijke keuze maken? Kies dan voor duurzaam speelgoed van hout. Vaak wordt voor het maken van dit speelgoed gekozen voor bomen uit duurzaam beheerde bossen. Speelgoed van hout is tijdloos en gaat lang mee. Zo hebben je kinderen er jarenlang plezier van. Sommige speeltjes gaan zelfs generaties lang mee en worden echte familiestukken!

Speelgoed van hout voor de allerkleinsten

Ben je op zoek naar een kraamcadeau of naar houten speelgoed voor je baby? Ons houten speelgoed voor een baby bevat geen schadelijke stoffen en bestaat uit natuurlijke materialen. Zo kan je kleintje er veilig mee spelen. De rustige kleuren geven het speelgoed bovendien een aantrekkelijke uitstraling en zorgen ervoor dat je baby niet overprikkeld raakt. Maak kennis met onze klassiekers onder het houten babyspeelgoed zoals houten rammelaars, stapelringen en een vormenstoof. Welke had jij vroeger zelf?

Dit duurzame speelgoed van wehkamp prikkelt de fantasie van je kind

Is je baby uitgegroeid tot een ondernemende dreumes? Het houten speelgoed vanaf 1 jaar prikkelt steeds meer de fantasie. Jouw peuter of kleuter wil jou kopiëren en maakt het heerlijkste eten klaar met behulp van het houten keuken speelgoed van wehkamp. Wil je kleine je helpen tijdens het klussen? Verras hem of haar met eigen kindergereedschap. Had jij net als de meeste kinderen vroeger zelf een doos met blokken? Kinderen kunnen tijden spelen met blokken speelgoed. Ook samenspelen met blokken is leuk. Jij bouwt de toren en voor je kleine is er niets leuker dan de toren weer omgooien. Combineer het blokken speelgoed met houten dieren en maak samen een dierentuin.

Educatieve spelletjes van hout

Kinderen leren door te spelen. Jij stimuleert dit extra door educatief houten speelgoed te kiezen. Leer je kleine spelenderwijs tellen of ga aan de slag met het herkennen van kleuren. Houten spelletjes zijn niet alleen leuk, kinderen leren er ook van. Ook voor wat oudere kinderen hebben wij spellen die ze alleen kunnen spelen of samen met jou.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën