POP top teaser image

HKliving wonen

324 Resultaten
Nieuwste collectie

324 Resultaten

HKliving

Het Nederlandse merk HKliving haalt zijn inspiratie vooral uit het verleden maar is wel een merk van nu. Alle producten zijn origineel van vorm en zijn gemaakt van pure materialen. De nieuwe collectie heeft een wereldse uitstraling met industriële invloeden.

De collectie van HKliving

De collectie van HKliving bestaat uit onder andere uit vloerkleden, vazen, mokken, kasten en nog heel veel meer. HKliving heeft ook prachtige kunstplanten in haar assortiment waarmee je heel eenvoudig een botanisch tintje aan je interieur kan geven. Zo ga je helemaal mee met de trend van nu. Bekijk ook eens de meubelen van Bekijk dan ons huidige assortiment HKliving en laat je inspireren! Met al deze items kan je jouw favoriete woonstijl creëren die het beste bij je past!

Levering

Heb je alle items gevonden die het beste bij je passen? Dan wil je die natuurlijk snel in huis hebben. Wat je vandaag voor 23:59 uur besteld heb je de volgende dag al in huis. Voor de bezorging van de meubels kan je en bezorgafpsraak maken voor een moment dat jou het beste past. Wil je onverwacht toch wat ruilen? ook dat is geen probleem. Simpel toch?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.