Babynestjes

In de eerste periode na de geboorte heeft jouw kindje behoefte aan een veilige en knusse omgeving, net als in de baarmoeder. Een babynest is een zacht en smal nestje, dat jouw kindje een geborgen en vertrouwd gevoel geeft. Je kan het babynestje in de box, op de bank, of in zijn of haar eigen bedje leggen. Maar het is ook ideaal om mee te nemen op reis. Bij ons vind je verschillende babynestjes van merken als Done by Deer en Jollein, om het jouw kindje zo aangenaam mogelijk te maken.

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Babynestjes

Heb je net een kindje gekregen of is er een baby op komst? Dan is het voor je kindje fijn om het veilige gevoel, zoals in mama’s buik, nog even te behouden. Een babynestje is een smal en zacht nestje, dat jouw kindje dit geborgen gevoel geeft. Bij ons vind je verschillende babynestjes van merken zoals Done by Deer en Jollein.

Zacht en comfortabel

Een babynest is een zacht en comfortabel bedje, waarin jouw kindje kan spelen en slapen. Je kunt het bij jezelf in het grote bed leggen, maar ook op de bank, in de box of in zijn of haar eigen bedje. De meeste nestjes zijn geschikt voor baby’s tot en met zes maanden. Met het aantrekkoord kun je de grootte van het babynest makkelijk aanpassen. De hoes van het babynestje kun je eraf halen en uitwassen op 40 graden. Om onnodig veel wasbeurten te voorkomen, is het handig een hydrofiele doek tussen je baby en het nestje te leggen. Bij ons vind je naast babynestjes ook boxkleden, babydekentjes en alles wat je nodig hebt om de babykamer compleet te maken.

Mee op reis

Een babynestje is ideaal om mee te nemen op reis. Het geeft jouw kindje overal het vertrouwde gevoel en je bent niet meer afhankelijk van kinderbedjes op reis. Zorg ervoor dat je het babynestje altijd op een vlakke ondergrond plaatst en dat je het niet verplaatst als je kindje erin ligt. Vind in ons aanbod het leukste nestje voor jouw baby en geniet samen van de vele voordelen van een babynestje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help