POP top teaser image

Traphekjes

Een klein kind is totaal niet bezig met gevaar. Ze zijn begonnen aan een ontdekkingstocht waarin alles even interessant is. Door vallen en opstaan leren ze hun grenzen ontdekken. Maar je wilt niet dat ze door ervaring leren hoe het is om van een trap te vallen. En daarom heb je traphekjes.

27 Resultaten
Nieuwste collectie

27 Resultaten

Betrouwbare traphekjes met schroef- of klembevestigingen

Heb je een baby of beweeglijke dreumes? Voorkom ongevallen en plaats veilige traphekken aan de boven- en onderkant van je trap. Zo tuimelt je kindje niet naar beneden en klimt hij ook niet naar boven. Vergelijk de verschillende modellen in onze webshop. Ga je voor een vouwhekje, een hekje met spijlen of een traphekje met een rolsysteem? Maak gebruik van de kortingen en sla je slag.

Wees op tijd met de aankoop van een hekje

Kleintjes verkennen hun omgeving al vroeg. Kruipend komen ze overal. Kinderen starten deze ontdekkingsreis rond de zeven à tien maanden en soms zelfs eerder. Daarom is het van belang om in een vroeg stadium na te denken over hekjes. Neem ook een kijkje bij de boxen en de overige veiligheidsartikelen.

Veilig traphekje: vouwhekje, spijlenhekje of rolhekje

Het aanbod is divers. Vouwbare hekjes schuif je makkelijk in en uit elkaar. Volgens een veiligheidstest van de Consumentenbond staat het stevige vouwhekje op de eerste plaats. Bekijk bijvoorbeeld het schuif traphekje Guard Me van het label Baby Dan. Dit model met schroefbevestiging is automatisch vouwbaar: één druk op de knop en het hekje springt open. Zo loop je eenvoudig met je kleintje in je armen van de ene naar de andere kant. Dit hekje heeft geen losse onderdelen en je kleintje kan zich er onmogelijk doorheen wurmen.

Een tweede optie is een spijlenhek. We hebben modellen van hout en van metaal. Verifieer altijd of de afstand tussen de spijlen niet te groot is. Voorkom dat je dreumes vast komt te zitten of zich er doorheen wringt. Sommige hekjes zijn geschikt voor trap- en deuropeningen. Het metalen traphekje van Noma Easy Fit heeft een praktische klembevestiging. De Flexi Gate is van metaal en heeft een schroefbevestiging. Je opent en sluit dit hekje in twee richtingen.

Wil je een traphekje zonder te boren? Oprolbare hekjes met klembevestiging zijn in trek. Deze modellen nemen weinig ruimte in en zijn zeer flexibel. Het label A3 Baby & Kids heeft een oprolbaar traphekje in zwart en wit. Dit model is in de breedte verstelbaar tot 120 centimeter en geeft je een veilige hoogte van 85 centimeter.

Traphek voor een open trap: profiteer van prettige kortingen

Laat je goed informeren over de opties en maak je huis kruipveilig. Of je nu een gebruiksvriendelijk hekje zoekt voor een deuropening of een traphekje voor de zoldertrap, ons team helpt je verder. Succes met je metalen of houten traphekje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help