POP top teaser image

Kinderservies & drinkbekers

Kinderservies is leuk om zelf te kopen maar ook erg leuk als verjaardags- of kraamcadeau. Je kindje hoort erbij aan tafel. Door het kinderservies leren kleine kinderen zelfstandig eten en drinken op een leuke manier. Alle artikelen die je bij ons vindt zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidsnormen. De maaltijd cadeauset van Philips AVENT heeft verschillende vakjes, waardoor het eten gescheiden blijft en morsen wordt voorkomen.

178 Resultaten
Aanbevolen

178 Resultaten

Kinderservies

Je kind hoort er ook bij aan tafel. Als een echt gezinnetje eten jullie met zijn allen, ook al heeft niet iedereen hetzelfde op zijn bord liggen. Maar dat bord, dat is belangrijk. Om die reden hebben we ook kinderservies voor je om uit te kiezen. Inclusief bestek, want dat is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden aan het servies. Wij zien jullie graag met elkaar genieten van de maaltijd. BabyBjörn, Nuk en Philips AVENT zijn de topmerken wanneer het om kinderservies gaat. Daar vind je dan ook diverse producten van in ons assortiment. Alle artikelen die je bij ons vindt in deze categorie zijn natuurlijk uitvoerig getest en voldoen allemaal aan de hoge veiligheidsnormen die internationaal zijn vastgesteld. Je kunt dus met een gerust hart kinderservies aanschaffen voor je kleintje!

Verschillende soorten kinderservies

Er zijn heel uiteenlopende producten in ons assortiment, zoals je al snel zult zien. Enkele voorbeelden maken dit meteen duidelijk. Zo hebben we de Hoppop Triplo bekers die er geweldig mooi uitzien. Door hun ontwerp passen ze ook nog eens in elkaar. Naast kinderservies is dit dan ook prima geschikt als kinderspeelgoed in bad of buiten. Van het merk Beaba hebben we een meegroeibord voor je. Het binnenbord hiervan heeft een schuin aflopende bodem voor extra gemak en het buitenbord heeft een bodem die antislip is. De peuterborden van Philips AVENT zijn leuk om voor jezelf te kopen en om cadeau te geven. Dankzij meerdere vakjes voor gescheiden gerechten wordt morsen voorkomen. Bestel snel en eenvoudig jouw ideale kinderservies bij wehkamp.nl. Je weet dat je bij ons altijd kunt vertrouwen op een goede prijs en met prima service!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën