POP top teaser image

Onderweg met je baby

Voor de allereerste keer er op uit met je kindje is een spannend en bijzonder moment. Daarvoor moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Voor ieder seizoen vind je hier de benodigdheden. Denk aan voetenzakken voor de koudere dagen en zonneschermen voor de warmere dagen, je vindt het hier bij wehkamp!

596 Resultaten
Aanbevolen

596 Resultaten

Onderweg

Er op uit

Als je net een kindje hebt zul je zien dat je nog veel aan huis gekluisterd bent. Dubbel zo fijn dat je na de eerste weken langzaam samen de wereld kunt ontdekken. Op pad met de wandelwagen, in de auto op visite of als je kindje groter is met de buggy op pad.

Kinderwagens en autostoeltjes

In het begin kunnen baby’s alleen nog maar liggen. Daarna kunnen ze zitten. Daarna kruipen (hoewel sommige exemplaren eerst nog rollen). Daarna staan en daarna lopen. Voor al die fases heb je de juiste kinderwagens en autostoeltjes nodig. Het liefst producten die een beetje met de kleine meegroeien, zodat je ze wat langer kan gebruiken. Met merken als Maxi-Cosi, Quinny, Bugaboo en Easywalker zit dat wel goed. En je kindje ook. Die zit ook goed, bedoelen we.

Wat moet je niet vergeten wanneer jullie er op uit gaan?

Waar je bijna niet zonder kan is de luiertas. Hier past vaak alles in wat je nodig hebt: luiers, billendoekjes, verschoonmatje, extra schone kleding, voeding, speen en eventueel een dekentje en zonnebrand. Het is belangrijk dat je voeding meeneemt, ook al verwacht je dat je baby geen behoefte er aan heeft. Zo ben je goed voorbereid en loop je niet rond met een ontroostbare baby. De schone kleding neem je natuurlijk mee voor een eventueel ongelukje zodat je kindje nog frisse kleding heeft. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een extra vestje of zonnehoed om in te kunnen spelen op het weer. Eigenlijk is het allerbelangrijkste wat je niet mag vergeten toch wel dat je moet genieten. Zo’n eerste wandeling is een speciaal moment!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën