Wonen & slapen

Servies

Een mooi gedekte tafel met een mooi servies geeft de simpelste maaltijd toch een feestelijk tintje. Bekijk onze grote collectie borden, van dinerborden tot een kleiner ontbijtbord. Rond of vierkant, e ...

1427 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Servies

Borden, koppen, schotels, mokken, schalen, manden, kommen, kannen, karaffen, etagères en complete serviessets: op deze plek vind je alle soorten servies in alle stijlen. Van trendy tot klassiek, van keramiek en aardewerk tot kunststof en RVS. En van Wedgwood tot Blond Amsterdam. Mix en match je serviesgoed en ga voor een vrolijke, bonte tafel. Of hou je het juist strak en stijlvol? Welke kant je ook op wilt met je servies, bij ons zit je goed. Veel plezier met serviesshoppen!

Volop keuze in servies

Op het gebied van serviezen heb je bij ons lekker veel te kiezen. Zo kun je ervoor zorgen dat jij een uniek servies uitkiest dat helemaal past bij jouw stijl. Het mooie is dat je er elke dag van kunt genieten, omdat je de borden en mokken vrijwel dagelijks gebruikt. Of je bent op zoek naar een mooi servies voor speciale gelegenheden, dat kan natuurlijk ook. In dat geval is het aanbod ook groot. Accessorize is bijvoorbeeld een designmerk met typisch Engels servies in mooie zachte kleuren en gedetailleerde prints. Misschien ga je liever voor Deens design met Bloomingville, een merk met een landelijke uitstraling. Uit ons eigen land komen Riverdale, Boerenbont en Blond Amsterdam. Tussen al dat servies zit vast en zeker iets dat helemaal geschikt is voor jou.

Jouw eigen stijl in serviesvorm

Wat je persoonlijke voorkeuren ook zijn, bij ons vind je altijd een servies dat past bij jouw stijl. We hebben subtiele witte of gekleurde varianten, maar ook serviezen met uitgebreide prints die echt opvallen. Aan jou de keuze!