POP top teaser image

Serviessets

Mooi servies mag gezien worden! Onze complete serviessets verdienen een mooi plekje in de keuken, bijvoorbeeld achter het glazen deurtje van je buffetkast. We hebben de mooiste sets voor het ontbijt of zelfs voor alle maaltijden.

96 Resultaten
Aanbevolen

96 Resultaten

Mooie serviessets voor iedere smaak

Ga je op jezelf wonen of ben je de verzameling aan verschillende bekers en borden zat, dan wordt het tijd voor een mooie nieuwe serviesset. Daarnaast eet het altijd lekkerder wanneer je aan een mooi gedekte tafel zit. Bij Wehkamp hebben we een uitgebreid aanbod voor je klaargezet waardoor je altijd een serviesset kopen kunt die aan je wensen voldoet. Wil je mee met de laatste trends? Ontdek alles over trendy servies.

Een uitgebreid aanbod

Een wit basisservies of een set met een vrolijke print, niets is te gek. Maak van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment en geniet samen met vrienden en familie van lekker eten. Bewaar je de set voor verjaardagen en andere bijzondere momenten, verberg hem dan vooral niet maar zet het servies in een open kast of op een plank in de keuken. Zeker een mooie set als de porselein serviesset verdient het om tentoongesteld te worden. De sets bestaan uit borden, bekers, mokken en kommen en variëren van 2 tot 36-delig. Heb je geen nieuwe bekers en kommen nodig, dan kies je voor een mooie bordenset. De serviessets zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, zoals een serviesset voor 6 personen, een serviesset voor 8 personen en een serviesset voor 12 personen.

Een serviesset kopen bij wehkamp

Wil je een nieuwe serviesset kopen, dan ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Je hebt keuze uit de meest uiteenlopende kleuren, zoals een serviesset in het groen, goud, blauw en roze. Door je favoriete merk en/of kleur in de zoekfilters te selecteren, verschijnt er direct een bijpassend aanbod op je scherm. Ook voor je aankopen op het laatste moment zit je hier goed. Plaats vandaag je bestelling en je hebt deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën