POP top teaser image

Groene servies

120 Resultaten
Aanbevolen

120 Resultaten

Het groene servies van wehkamp staat perfect bij jou op tafel

Een donkergroen servies is praktisch. Je moet tenslotte toch van een bord eten of uit een beker drinken. Aandacht besteden aan het aankleden van de tafel met een aardewerk servies in groen en een mooi tafelkleed zorgt voor extra sfeer aan tafel. Zelfs als je kinderen niet zo makkelijk hun bord leeg eten, gaat dat bij een gezellig gedekte tafel een stuk beter.

Het groene servies van wehkamp past overal bij

Groen is een perfecte kleur om te combineren. Een servies in blauw groen staat perfect met gele placemats. Ook andere aardetinten als beige, bruin en oranje staan geweldig bij groen. Heb je er al eens aan gedacht om een donkergroen servies te mixen met een andere kleur servies? Wie heeft gezegd dat je borden en je bekers dezelfde kleur moeten hebben? Wij niet! Maak er een kleurig geheel van door een olijfgroen servies te combineren met grijze bekers. Ook soepkommen in roze staan verrassend goed in combinatie met olijfgroen.

Een aardewerk servies in groen of een ander materiaal?

Een servies in groen grijs hebben wij in verschillende materialen. Ga je voor een mintgroen servies van porselein of wordt het toch een servies in blauw groen van melamine. Niet al het servies in groen grijs kan in de vaatwasser. Ook is het ene servies in groen kwetsbaarder dan het andere. Misschien wil je wel een bijzonder servies voor bijzondere gelegenheden en zoek je daarnaast een servies voor elke dag. Wij hebben voor iedereen wat wils.

Ook ons servies in het groen is in de sale

Op onze salepagina vind je de aanbiedingen van dit moment. Ook servies in diverse tinten groen, van verschillende materialen en merken, is regelmatig in de aanbieding. Ontdek het vandaag nog!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.