POP top teaser image

HKliving kopjes

29 Resultaten
Aanbevolen

29 Resultaten

Creëer heerlijke koffiemomentjes met HKliving kopjes

Het belang van een goed kopje wordt vaak onderschat. Toch zal een ‘slecht’ kopje de smaakervaring van je koffie of ander drankje drastisch verminderen. Waar vind je nu goede kopjes? HKliving kopjes bieden kwaliteit en zien er ook nog eens leuk uit. Kies daarom hier je favoriete HKliving koffiekopjes, cappuccino kopjes van HK living en HK living espresso kopjes.

Groot kopje of klein kopje koffie

Hoe groot je HK living kopjes moeten zijn, is grotendeels afhankelijk van wat je graag drinkt en hoeveel je drinkt. Ben je fan van espresso? Dan drink je dat niet uit een te grote kop, want dan wordt je koffie snel koud. Voor dit drankje kies je dus voor de HK living espresso kopjes. Als je ’s morgens een grote kop koffie brouwt voor het gezin is het formaat van de HKliving koffiekopjes die je kiest afhankelijk van je eigen voorkeur. Drink jij graag een grote kop koffie of is een kleine kop koffie voor jou meer dan voldoende?

HK living kopjes met oor of zonder oor

Zolang het materiaal van het kopje dik genoeg is en goed isoleert kun je prima voor een kopje zonder oortje kiezen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je handen brandt. Doordat kopjes zonder oor van HK living altijd goed geïsoleerd zijn, wordt je koffie niet snel koud. Kies je liever voor HK living kopjes met oor? Die hebben we ook in ons assortiment.

Het materiaal van HK living kopjes

Om echt van je koffie te genieten, moet het materiaal van het kopje goed zijn. In een kunststof kopje wordt je koffie snel koud en blijft de geur van koffie of ieder ander drankje ook in het materiaal hangen. Niet fijn dus! Bij HKliving vind je natuurlijk geen kunststof kopjes, maar enkel espresso, koffie en cappuccino kopjes van HK living van de beste kwaliteit. Kies voor kopjes van aardewerk, keramiek, porselein of steen. Controleer wel of ze vaatwasbestendig zijn als je van plan bent ze in de vaatwasser te plaatsen.

Mooi servies van HKliving

HKliving verkoopt niet enkel leuke kopjes, maar je vindt ook de leukste borden, mokken en schalen in de collectie. Wil jij graag dat je servies goed bij elkaar past? Complementeer dan je nieuwe kopjes van HKliving met je favoriete HKliving servies.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help