POP top teaser image

Bloomingville servies

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Een verfrissend en toegankelijk Deens merk

Bloomingville is een Deens merk met internationaal succes. Naast het prachtige servies dat je op deze pagina ziet, verkoopt het merk ook andere accessoires, meubels en verlichting. De items van Bloomingville zijn decoratief en toegankelijk, maar tegelijkertijd ook erg verfrissend.

Prachtig servies in natuurlijke kleuren

Het servies van dit merk bestaat onder andere uit Bloomingville mokken, kommen, suikerpotten, serveerschalen, borden en Bloomingville kopjes. Het Bloomingville servies kenmerkt zich vooral door prachtige aardse kleuren, zoals grijs, bruin en groen. Het servies bestaat voornamelijk uit stevige items met mooie ronde vormen. Wat zo leuk is aan het Bloomingville servies is dat de producten soms kleine imperfecties hebben. Zo zijn de kommen bijvoorbeeld niet altijd perfect rond en is het kleurgebruik niet volkomen gaaf, maar prachtig gemêleerd.

Shop je Bloomingville servies in de sale

Optimaal genieten van een lekkere maaltijd begint met een goed gedekte tafel. Gelukkig is het met het servies van dit populaire merk helemaal niet moeilijk om de tafel sfeervol aan te kleden. Ben je ook zo'n fan van het servies van Bloomingville en wil je graag meerdere items in je bezit hebben, zodat je regelmatig af kunt wisselen? Houd dan ook eens de sale van Bloomingville in de gaten. Je kunt dan voor veel minder geld mooi servies bemachtigen.

Gezellig samen eten

Heb je binnenkort vrienden of familie over de vloer die blijven eten en wil je het daarom extra gezellig maken of wil je gewoon elke dag mooi servies op tafel hebben? Zelfs als je morgen al nieuw servies nodig hebt, ben je nog op tijd als je je bestelling plaatst bij wehkamp. Wij laten je bestelling namelijk morgen al bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help