POP top teaser image

Mepal servies

56 Resultaten
Aanbevolen

56 Resultaten

Mooi en praktisch servies

Lijkt stevig servies je om verschillende redenen een goed idee, maar wil je ook graag dat het er mooi uitziet? Dan heeft Mepal het servies dat je zoekt. De collectie bestaat uit stevig servies dat goed tegen een stootje kan en licht van gewicht is. Je maakt het servies daarnaast eenvoudig schoon en het is mooi om te zien. Wat wil je nog meer?

Ontdek het Mepal campingservies

Kamperen is weer helemaal terug van weggeweest en speciaal campingservies komt dan goed van pas. Het campingservies van Mepal weegt niet te veel en gaat ook niet meteen kapot als het een keertje valt. Bovendien heb je met dit servies alsnog een gezellig gedekte tafel. Maak het jezelf dus gemakkelijker, ook op de camping, en shop het kunststof bestek en de Mepal borden of koop meteen een Mepal serviesset, zodat je al met één bestelling het belangrijkste servies voor op de camping in je bezit hebt.

Bestek voor de allerkleinsten

Mepal houdt niet alleen rekening met het leven op de camping. Ook gezinnen met kinderen maken het zichzelf een stuk gemakkelijker als ze servies van Mepal aanschaffen. Je kinderen worden meteen blij bij het zien van het Mepal kinderbestek en willen daar waarschijnlijk maar al te graag een hapje mee nemen. Veel kinderbestek van Mepal heeft een kunststof handvat, zodat je kindje zijn of haar bestek helemaal zelf kan vasthouden. Mepal verkoopt trouwens ook schattig kinderservies en babyservies. Je krijgt er dan ook meteen een handige drinkbeker bij!

Alles van Mepal bij wehkamp

Het assortiment van Mepal bestaat uit meer dan alleen servies voor jong en oud. Zelfs voor handige bewaarartikelen, zoals lunchboxen en vershoudbakjes, kun je terecht bij Mepal. Het merk verkoopt zelfs prullenbakken. Shop het bij wehkamp en ontvang het morgen al bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.