Kop en schotels

Koffie smaakt het beste uit een mooi koffiekopje. Al helemaal als het op een bijpassend schotelje staat. Volgens de etiquette serveer je koffie rechts van je visite en daarom ook met het oortje en het lepeltje aan de rechterkant. Op deze pagina staan alle kop & schotels bij elkaar zodat je gemakkelijk jouw favoriete servies kunt vinden. Zorg dat op tafel een bijpassend melk- en suikerkannetje hebt staan en je koffieservies is compleet!

19 Resultaten
Nieuwste collectie

19 Resultaten

Kop en Schotels

Koffie of een kopje thee wordt lekkerder als je het uit een goed kopje drinkt. Zo zijn er niet voor niets speciale thee kopjes en koffiekopjes. Thee drinkt het lekkerste uit een mooi laag en wijd uitlopend kopje van porselein. Koffie hoort daarentegen in een hoge kop geserveerd te worden. Maar bij een kopje hoort een schotel anders heten het wel een koffiemok of een theeglas. Wij bieden jou een mooi assortiment kopjes en schotels van verschillende merken zoals Bloomingville, Riviera Maison en Pip Studio.

Bijpassend services

Een mooie kop en schotel is natuurlijk helemaal af met een bijpassend servies. Zo biedt wehkamp jou naast een kop en schotel van verschillende merken ook bijpassende suikerpotjes en melkkannetjes. Om jouw servies te vinden, kun je eenvoudig filteren op merk of kleur. Hierdoor wordt snel en overzichtelijk duidelijke welke andere serviesonderdelen bij de kop en schotels passen.

Porselein, Keramiek en aardewerk

Binnen ons kop en schotels assortiment vind je verschillende materialen. Je vind kopjes en schotels in aardewerk, glas en keramiek. Ook biedt wehkamp verschillende kopjes en schotels in porselein. Het grootste voordeel aan een porseleinen kopje is dat deze veel langer warm blijft. Wij bieden jou porseleinen kopjes in verschillende stijlen, waardoor er vast een mooie voor jou bij zit.

Bestel eenvoudig je kop en schotel bij wehkamp.

Heb je een kop en schotel gevonden die past bij jou stijl? Bestel eenvoudig jou producten op wehkamp. Bestel jouw producten voor 23:59 en dan ontvang je deze vaak de volgende dag al in huis. Is de kop en schotel niet helemaal naar wens? Geen enkel probleem! Bij ons kun je jouw product eenvoudig retour sturen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help