Theepotten

Voor de sier of om elke dag te gebruiken, een leuke theepot misstaat nergens. Wehkamp heeft echte collectors items van HKliving, PIP Studio en Rivièra Maison. Behandel de theepotten wel voorzichtig, door ze met de hand af te wassen hou je ze veel langer mooi!

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Theepotten

Ben je een echte theeleut? Dan is een theepot echt wat voor jou! De lekkerste thee drink je uiteraard uit een theepot waarin de thee de tijd heeft gekregen om goed te trekken. Zo geniet je van een heerlijk kopje thee en een momentje voor jezelf of met aanhang natuurlijk. Maak bijvoorbeeld een lekkere pot kruidenthee, pak je lievelingstijdschrift en droom even heerlijk weg.

Verschillende soorten theepotten

Er zijn veel verschillende theepotten te verkrijgen. Zo hebben we de "tea for one" een setje van Riviera Maison waarbij je voor 1 persoon een heerlijk kopje thee kan maken. Daarnaast hebben we veel verschillende thee potten in verschillende uitvoeringen zoals porselein, aardewerk of keramiek. Wil je een vrolijke theepot met opdruk dan kies je voor Blond Amsterdam of PIP Studio maar heb je liever een exemplaar in een rustige kleur dan zit je goed met een theepot van Riverdale. Zoveel smaken in thee als in theepotten zullen we maar zeggen!

Een lekker kopje thee zet je zo

Benieuwd hoe je een lekker kopje thee kan zetten? Dat kan je doen met een theezakje, of verse thee bladeren. Maak bijvoorbeeld een lekkere frisse muntthee met een nootje fijngesneden gember als touch of neem een theezakje met je favoriete smaak. Hoelang de thee moet trekken ligt aan de soort die je hebt. Wist je overigens dat je groene thee niet moet zetten met gekookt water? Dan wordt de thee bitter. Zo zijn er tal van thee weetjes, allemaal even interessant.

Bezorgen

Zit je nu al te popelen om jouw eigen favoriete thee te bereiden? Dat kan best heel snel, want als je voor 23:59 uur besteld heb je jouw theepot morgen zonder bezorgkosten al in huis en kan je heerlijk genieten van jouw ultieme theemomentje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.