POP top teaser image

HKliving servies

149 Resultaten
Aanbevolen

149 Resultaten

Een prachtig gedekte tafel met HKliving servies

Haal jij de echte bourgondiër in jezelf naar boven wanneer je vrienden of familie over de vloer krijgt? Koken en tafelen is de ultieme manier om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten met de mensen die je het meest dierbaar zijn. Hoe gezellig is het dan om de tafel te dekken met het mooiste servies en bestek? Zoek je nog een bijzonder servies, dan raden we je aan direct het aanbod van HK living servies bij wehkamp te bekijken.

Een uiteenlopend aanbod van HKliving servies

HK living is een prachtig merk met de mooiste serviessets. Er wordt regelmatig weer een nieuwe collectie uitgebracht waardoor dit servies nooit zal vervelen. Wil je je eigen set samenstellen met HK living servies borden? Dat kan, want je koopt niet alleen een complete HK living servies set, maar ook los servies is verkrijgbaar. HK living servies borden zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar van de collectie 70's. Deze collectie biedt je alles wat je nodig hebt om zelf een servies samen te stellen. Denk aan ontbijtborden, dinerborden, pastaborden, currykommen en saladekommen. Binnen deze collectie heeft ieder stuk servies een andere kleur. Aan de stijl zie je dat het losse servies goed bij elkaar past, een kleurrijk geheel voor op tafel. Zoek je een specifieke kleur, zoals bijvoorbeeld HK living servies in groen? Dan heb je een keuze uit servies binnen collecties zoals 70's, Gradient en Kyoto. Ook bij het HK living servies in het groen geldt dat het heel leuk is om dit te combineren met andere kleuren en collecties. Een gezellige tafel is op deze manier zomaar gedekt.

HK living servies in de sale

Eens in de zoveel tijd ruimen we bij wehkamp op en die opruiming gaat altijd gepaard met aantrekkelijke kortingen. Komt bijvoorbeeld het HK living servies van de nieuwe collectie uit? Dan maken we daar natuurlijk graag plaats voor. In dat geval zal (een deel van) de bestaande collectie van het servies van HK living verhuizen naar de sale. Het aanbod in de sale wisselt constant. Wil jij nu een HK living servies set met een mooie korting scoren? Kijk dan regelmatig bij het aanbod in de sale om geen deal te missen.

HK living servies bij wehkamp bestellen

Of je nu specifiek op zoek bent naar HK living servies uit de nieuwe collectie of liever servies van HK living met korting scoort, bij wehkamp vind je altijd wat je zoekt. Ga er even voor zitten om het complete aanbod te bekijken, er zit zeker iets tussen dat je bevalt. Weinig tijd, geen zin om uitgebreid te winkelen of weet je heel goed wat je zoekt? We hebben handige zoekfilters voor je klaargezet waar je de zoekduur aanzienlijk mee verkort. Selecteer hier bijvoorbeeld het soort artikel dat je zoekt en welke kleur het dient te hebben. Het bijpassende aanbod verschijnt direct op je scherm. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën