Kerstboomverlichting

Voor je het weet, is de periode van de feestdagen weer aangebroken. Tijd om de kerstboom op te zetten en te decoreren met de mooiste kerstversiering. Voor extra sfeer en gezelligheid hoort daar natuurlijk ook verlichting voor in de boom bij. Bekijk ons ruime assortiment kerstboomverlichting en plaats direct je bestelling.

38 Resultaten
Nieuwste collectie

38 Resultaten

Geen kerst compleet zonder mooie kerstversiering en verlichting

Het is een prachtige traditie, samen verschillende kerstbomen bekijken en de mooiste mee naar huis nemen. Vervolgens samen de boom versieren met de piek als kers op de taart luidt voor jullie een begin van de gezellige feestdagen in. Zelfs de mooist versierde boom is geen kerstboom zonder kerstverlichting.

Verschillende soorten verlichting voor grote en kleine kerstbomen

Vroeger had je kerstverlichting die altijd in de knoop zat. Je moest een eeuwigheid aan de slag om alles fatsoenlijk uit elkaar te halen. Na veel bloed, zweet en tranen had je het voor elkaar en zaten de lampjes in de boom. De stekker werd vol verwachting in het stopcontact gestoken... om tot de ontdekking te komen dat de lampjes niet branden. De kunst was dan te ontdekken welk lampje kapot was om precies die ene spelbreker te vervangen.

Gelukkig hebben we hier met de huidige lampjes geen last meer van. Sterker nog, de keuze is ruimer dan ooit. Zo koop je zelfs een lichtsnoer op een haspel waardoor het niet meer in de knoop raakt. Van fijne clusterverlichting met kleine lampjes bij elkaar tot gekleurde lampjes en snake lights. Naast gekleurde lampjes heb je ook keuze uit verschillende tinten wit, zoals helder wit en warm wit.

Lichtjes voor de kerstboom bestellen bij wehkamp

Heb je het ruime aanbod van kerstverlichting en -versiering bij wehkamp al ontdekt? We weten zeker dat er lichtjes tussen zitten die straks beeldschoon stralen bij jou in huis. Ontdek de verschillende merken, zoals Konstsmide, Lumineo en Luca Lighting. We hebben het makkelijk voor je gemaakt en daarom de lichtsnoeren op hoogte van de boom gesorteerd. Zo weet je altijd welke lengte je snoer moet hebben voor een goed verlichte boom. Ben jij al helemaal klaar om in de kerststemming te komen en kun je niet wachten tot je met de versiering aan de slag mag? Plaats dan vandaag nog je bestelling en je hebt de lampjes de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help