Gebaksbordjes

Iets te vieren? Wij hebben de vrolijkste gebaksbordjes van onder andere Blond Amsterdam en PIP studio voor je uitgezocht. Taart eten is vanaf nu dubbel feest! Toch op zoek naar een neutraler exemplaar? Wehkamp Home en vtwonen hebben hele stijlvolle effen bordjes.

57 Resultaten
Nieuwste collectie

57 Resultaten

Gebaksbordjes

Een feestje? Of gewoon iets te vieren? Een lekker stukje gebak, een plakje cake of andere lekkernijen serveer je natuurlijk het liefst op een mooi bordje. Zo wordt een gebakje eten een dubbel feestje.

Hoe kies je

Gebaksbordjes en petit four bordjes zijn los te koop zodat je zelf je favoriete samenstelling kan maken, maar we hebben natuurlijk ook gebaksbordjes in setjes van 2,4 of meer. Zo hebben we gedessineerde gebaksbordjes of neutraal effen bordjes en ook de alom bekende Boerenbont serie. Je kan kiezen uit verschillende materialen zoals aardewerk maar ook het nieuwe bamboe. Zo heeft bijvoorbeeld Blond Amsterdam verschillende leuke gedessineerde bordjes met verschillende thema's die bij elkaar passen zodat je zelf kunt bepalen of je een paar gebaksbordjes wil voor een bescheiden feestje of voor een heel gezelschap. Je kan natuurlijk ook beginnen met een paar gebaksbordjes en deze later uitbreiden als je toch meer nodig hebt. De leukste merken vind je bij wehkamp online zoals : Urban Nature Culture, Royal Doulton of Dutchrose. Wil je effen bordjes kijk dan eens bij Piet Boon by Serax en zoek je iets feestelijks dan kijk je bijvoorbeeld bij PiP. Je kan de bordjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken en er kleine gerechtjes op serveren. Kortom keuze en gebruiksmogelijkheden genoeg.

Snel in huis

Heb je snel wat te vieren en wil je de gebaksbordjes van jouw keuze snel in huis hebben? In de meeste gevallen krijg je als je voor 23:59 uur besteld de bordjes de volgende dag, of op het moment van jouw voorkeur in huis. Zijn de bordjes toch niet helemaal naar je zin? Je kan ze altijd ruilen binnen de gestelde termijn, zo makkelijk is dat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën