POP top teaser image

vtwonen servies

46 Resultaten
Aanbevolen

46 Resultaten

Een complete set stijlvol vtwonen servies

Ben jij die echte keukenprins of -prinses die uren in de keuken doorbrengt om te koken en tafelen met en voor vrienden en familie? Dan is een mooi gedekte tafel jou vast niet vreemd. Mooi servies zorgt ervoor dat je eten er nog lekkerder uitziet. Kies je voor een mooie uitstraling en kwaliteit, dan kies je voor een vt wonen servies set. Bekijk direct het ruime aanbod bij wehkamp.

Verschillende soorten van de vt wonen servies set

Vtwonen is een prachtig merk dat diverse items op het gebied van wonen te bieden heeft. Een vtwonen servies is een must-have voor een mooi gedekte tafel. Je hebt keuze uit diverse stijlen en collecties, zoals het vt wonen servies Happy. Het vt wonen servies Happy is een prachtig wit servies voor zes personen met een theepot, kop en schotel, suikerpot en melkkannetje van porselein met vrolijke teksten. Er is een ruime keuze van diverse soorten van het vt wonen servies in het wit. Het vt wonen servies in het wit kun je heel goed zelf samenstellen met de diverse losse items, zoals de melkkan, mok en theepot. Dat is heel handig wanneer je niet een complete set, maar slechts wat losse items nodig hebt. Kies je graag voor iets dat net iets anders is dan standaard, kijk dan eens of het vt wonen servies in het zwart iets voor je is. Het vt wonen servies in het zwart is als set maar ook in losse elementen verkrijgbaar. De sets zijn in diverse groottes verkrijgbaar, van losse items tot aan een vt wonen servies 36 delig en voor de grote gezelschappen zelfs in 60-delige set.

Vt wonen servies in de aanbieding kopen

Een mooie korting zien we niet graag aan onze neus voorbij gaan. Daarom bekijk je regelmatig het aanbod van het servies van vtwonen. Wehkamp ruimt namelijk op zijn tijd op, vooral wanneer er een nieuwe collectie wordt uitgebracht. Koop jij je vt wonen servies in de sale? Dan voel je dat direct in je portemonnee. Bekijk op zijn tijd het aanbod in de sale. Dat wisselt constant en alleen dan verzeker jij jezelf ervan geen deal te missen.

Vt wonen servies set kopen bij wehkamp

Een ruim aanbod van het servies van vtwonen en wehkamp gaan hand in hand. Wit, crème, zwart; vtwonen biedt het en wehkamp heeft het. Weet je nog niet zo goed wat je zoekt, dan pak je wat drinken, je favoriete stoel en bekijk je eerst wat wehkamp je zoal aan servies van vtwonen te bieden heeft. Beschik je over weinig geduld of weet jij altijd heel goed wat je wilt? Dan selecteer je de kenmerken waar je servies aan moet voldoen in de zoekfilters (denk aan kleur en materiaal). Na het maken van je selectie verschijnt er direct een bijpassend aanbod op je scherm. Hebben we vandaag je bestelling nog ontvangen? Dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help