Eierdopjes

Een mooi gedekte tafel voor het ontbijt of de lunch maak je natuurlijk compleet met een lekker gekookt eitje gepresenteerd in een leuk eierdopje. Wat je ook wil, stijlvol wit of met een leuke print of tekst van bijvoorbeeld Blond Amsterdam, je vindt alle leuke eierdopjes hier.

Eierdopjes

Bij een mooi gedekte tafel is het natuurlijk helemaal in stijl als je de vers gekookte eieren netjes presenteert in een leuk eierdopje. Je kan kiezen uit verschillende eierdopjes die leuk bij elkaar passen, maar natuurlijk ook voor een setje in dezelfde kleur.

Welke eierdopjes kies jij?

Hoe eet jij je eitje? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt als er een eitje voor je gekookt wordt. Eet je het ei zo uit de hand nadat je hem gepeld hebt of aan de tafel in stijl met daarbij een passend eierdopje? Logisch dat als je snel naar je werk moet je gewoon het eitje kookt en het dan op je bordje legt, maar heb je eters of dek je op zondag tijdens de brunch je tafel geheel in stijl, wat is er dan mooier dan het helemaal af te maken met eierdopjes naar keuze? Kies je voor wit wat passend is bij elk servies, of heb je de voorkeur voor een gezellig eierdopje met een leuke print? Wij hebben de keuze uit een aantal leuke merken. Wat dacht je van Blond Amsterdam? Grappige eierdopjes met een leuke print waar je ongetwijfeld vrolijk van wordt. En wil je wat op chic? Dan kies je een paar mooie eierdopjes van Riviera Maison of van House Doctor. Wat je ook kiest, je tafel maak je er helemaal mee af.

Direct in huis!

Heb je de eierdopjes van jouw voorkeur gevonden? Dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Laat dat nu net geen enkel probleem zijn. Vandaag besteld voor 23:59 is in veel gevallen de volgende dag in huis. En bevalt het onverwachts toch niet? Geen enkel probleem, dan ruil je die gewoon om. Zo makkelijk gaat dat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help