POP top teaser image

Villeroy & Boch servies

14 Resultaten
Nieuwste collectie

14 Resultaten

De eenvoud en klasse van Villeroy en Boch servies

Villeroy & Boch is een bedrijf dat halverwege de 18e eeuw werd opgericht en brengt dankzij zijn eeuwenlange ervaring prachtig Villeroy en Boch servies op de markt. Ben je op zoek naar servies dat authenticiteit en moderne eenvoud bij elkaar brengt? Dan ben je op zoek naar een Villeroy en Boch serviesset. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte set voor jou.

De stijl van het servies

Villeroy & Boch servies is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo zijn velen voor jou al verliefd geworden op het Villeroy en Boch servies Rock. Dit servies heeft een leisteen look die iedere prachtig gedekte tafel memorabel maakt, zeker in combinatie met luxueus zilver bestek of goud bestek. Daarnaast heeft Villeroy en Boch paasservies in het assortiment en je kunt ook bij het merk terecht voor Villeroy en Boch kerstservies. Qua kleur heb je de keus uit zowel wit servies van Villeroy en Boch als zwart servies. Hoewel wit servies van Villeroy en Boch nog steeds het meest gangbaar is, wint zwart ook aan populariteit. Zwart servies is vooral zeer gewild in botanische, bohemian-chique, industriële en strakke interieurs. Het wordt vaak gecombineerd met goud, zilver of zwart bestek.

Porselein servies van Villeroy en Boch in de aanbieding

Het is geen geheim dat goed servies om een flinke investering vraagt, vooral als je een grote set nodig hebt. Villeroy en Boch servies is van premium porselein, is vaatwasserbestendig en perfect voor dagelijks gebruik. Je kunt er iedere dag van genieten, waardoor het de prijs dubbel en dwars waard is. Bovendien hoef je iets minder diep in de buidel te tasten wanneer je Villeroy en Boch servies in de outlet koopt. Bij ons vind je dan ook met regelmaat prachtig porselein servies van Villeroy en Boch in de aanbieding, waaronder het Villeroy en Boch servies Rock.

Welke borden van Villeroy en Boch heb je nodig?

De keuze die Villeroy en Boch je biedt aan borden en schalen kan overweldigend zijn. Daarom ga je het beste eerst na wat je nodig hebt. Ben je op zoek naar een 8-delige, een 12-delige of een 16-delige Villeroy en Boch serviesset? Hoeveel servies je nodig hebt, is onder andere afhankelijk van de grootte van je gezin, of je wel eens gasten hebt die aan tafel aanschuiven en je afwasgewoonten. Hoe vaker je afwast, des te minder servies heb je nodig. Daarnaast kan het zijn dat je bepaalde borden, kommen en schalen niet nodig hebt. Als je (bijna) nooit een salade serveert, zal een saladeschaal enkel in de weg staan in je keukenkastjes. Pastaborden zijn onmisbaar voor pastaliefhebbers, maar als jij geen fan bent van pasta kun je deze diepe borden overslaan.

Welke kopjes koop je van Villeroy en Boch?

Villeroy en Boch heeft verschillende kopjes in zijn assortiment, waaronder espressokopjes, koffiekopjes en bekers. Daarnaast kun je eventueel bijpassende schoteltjes en een bijpassend melkkannetje, suikerpotje en/of theepot van Villeroy en Boch aanschaffen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help