POP top teaser image

Urban Nature Culture servies

81 Resultaten
Nieuwste collectie

81 Resultaten

Urban Nature Culture

Het servies van Urban Nature culture is uniek. Het merk werd in 2016 opgericht en heeft zich door de jaren heen helemaal toegelegd op het maken van unieke serviezen. Zo zijn alle artikelen van de Urban Nature Culture servies set handgeschilderd.

Welke producten zitten er in een Urban Nature Culture servies?

De serviessets van Urban Nature Culture bestaan voornamelijk uit producten die je overdag kunt gebruiken. Kopjes, mokken, gebaksbordjes en ontbijtbordjes. Hierdoor kun je overdag genieten van de unieke stijl van Urban Nature Culture, terwijl je 's avonds van je avondeten geniet van een bord in compleet andere stijl. De serviezen zijn stijlvol en sluiten op een goede manier aan binnen vrijwel ieder huishouden en iedere stijl.

Genieten van een Urban Nature servies

Met een Urban Nature Culture mok en de Urban Nature borden ben je altijd voorzien van fijne kopjes om koffie uit te drinken en mooie borden om nog smakelijker te eten dan je al deed. Door de unieke beschilderingen van deze serviessets geniet je nog meer van jouw warme drank of broodje. De serviezen worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, waaronder porselein en andere soorten aardewerk.

Waarom kiezen voor Urban Nature?

Urban Nature is een Nederlands merk en houdt zich bezig met de wereld om ons heen. De verschillende designs die gebruikt worden voor het servies zijn gebaseerd op onze eigen wereld. Daarnaast worden de producten van dit merk gemaakt van 100 procent gerecycled materiaal of van natuurvriendelijke grondstoffen. Zo draag je met de aankoop van een servies van Urban Nature bij aan een betere wereld. De serviezen worden handgemaakt en uiteraard worden de makers hiervan voorzien van een eerlijk loon. Zoals het hoort.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.