POP top teaser image

HKliving mokken

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Allerlei soorten mokken in verschillende maten

Zoek je leuke mokjes met een origineel design? Dan zijn de mokken van HKliving echt wat voor jou. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Krijg jij ook zo’n vrolijk gevoel van deze geweldige mokken collectie?

Mokken met verrassende designs

Echt alle kleuren van de regenboog en méér komen voorbij als je de HKliving mokken bekijkt. De mokken hebben stuk voor stuk een verrassend design, waarbij gekozen wordt voor de mooiste kleurencombinaties. Koop een aantal van dezelfde mokken of kies juist voor een spetterend geheel van mokken met verschillende designs in diverse kleuren. Zie je al voor je hoe gezellig de gedekte tafel eruit zal komen te zien met al die HK living mokjes bij elkaar? Het is ook helemaal leuk als je bijpassende borden en kommen gebruikt.

Mooie mokken voor jouw momentje van de dag

Het is belangrijk om soms gewoon even te gaan zitten met een lekkere kop koffie of thee. Zie dat als een heerlijk moment voor jezelf en maak er iedere dag weer een speciale gelegenheid van door je drankje te drinken uit een mooie mok waar je echt blij van wordt. Het assortiment bestaat uit een HK living cappuccino mok, maar ook uit een HK living koffiemok of een speciale HK living theemok. Er is dus altijd wel een mooie mok te vinden voor het drankje dat je het allerliefste drinkt.

Ook mokken van HKliving in de sale

Mooie koffiemok van HK living uitgezocht? Of wordt het zo’n vrolijke thee mok van dit mooie woonmerk? Plaats de leukste mokken alvast in je winkelmand en kijk meteen even of er nog mooie mokken in de HKliving mokken sale te vinden zijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.