POP top teaser image

House Doctor servies

6 Resultaten
Nieuwste collectie

6 Resultaten

House Doctor servies: Scandinavisch design met een vleugje bohemian

Weleens gehoord van het Deense merk House Doctor? Dit woonmerk is een echt familiebedrijf dat is opgericht door twee zussen en een broer in 2001. House Doctor verkoopt prachtige woonaccessoires in Scandinavische stijl met een vleugje bohemian. Op deze pagina zie je het prachtige servies van House Doctor, maar wist je dat dit merk naast benodigdheden voor het eten ook keukentextiel en bestek verkoopt?

Dineren in stijl met het servies van House Doctor

Ontbijt, lunch en diner. Als je dan toch minstens drie keer per dag een moment neemt om te eten, dan kun je dat toch het beste meteen goed doen? Bekijk daarom eens het prachtige House Doctor Pion servies. Het Pion servies is mooi rustiek servies en bestaat uit ontbijtborden, dinerborden en koffiekopjes. Het House Doctor dinerbord is net als het House Doctor ontbijtbord verkrijgbaar in zwart, wit of een prachtige gouden tint. Maak het geheel compleet door er ook nog House Doctor koffiekopjes bij te kiezen in een bijpassende tint. Heb je daarnaast het zwarte servies al gezien? Het House Doctor servies in zwart is namelijk al regelmatig gespot in diverse moderne interieurs.

Meer glans aan je eetmomenten toevoegen? Kom dan rustiek servies shoppen bij wehkamp

Lijkt het je niet heerlijk om meer glans aan je eetmomenten toe te voegen? Begin dan gewoon meteen met het verzamelen van prachtig servies en shop het vandaag nog bij wehkamp. Koop al je benodigdheden voor op tafel in één keer of schaf elke keer een item aan en creëer stap voor stap een sfeervol geheel. Houd deze pagina trouwens goed in de gaten, want er is ook regelmatig rustiek servies in de House Doctor sale verkrijgbaar.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help