POP top teaser image

Pip Studio servies

63 Resultaten
Aanbevolen

63 Resultaten

Pip Studio servies, een vrolijke mix and match

Elk Pip bord, alle Pip kopjes of elk theekannetje van Pip Studio zijn unieke stukken. En toch kun je ze naar hartenlust onderling combineren. Blijf je in dezelfde kleur of maak je er een zonnig geheel van? Het kan allemaal! Bij Pip Studio vind je alles wat je nodig hebt om je tafel stijlvol en pittig aan te kleden.

Pip Studio porselein, een servies op maat

Bij Pip Studio vind je diverse types kopjes, borden, suiker- en theepotten, kommen en schalen, tot zelfs eierdopjes en etagères. Of wil je liever een volledige serviesset? Ook dit vind je bij Pip Studio. Je vult het eventueel aan met afzonderlijke serviesstukken. Het past perfect bij elkaar! Het geeft je de mogelijkheid om je servies telkens weer een andere uitstraling te geven of aan te passen aan de grootte van je gezin.

Je Pip servies in je interieur

Een servies van Pip studio heeft klassieke elementen. Toch past het ook perfect in een strakke, zeer moderne woonkamer of bijvoorbeeld in een chique New York style interieur. Om je tafel helemaal stijlvol aan te kleden, kies je bij je servies bijpassend tafeltextiel. Je servies, een vrolijk tafellaken en kleurrijke servetten maken van je tafel een echte feesttafel. Mooie glazen en een bestek maken het plaatje af. Wedden dat je vanaf nu je servies niet meer wegstopt in een kast, maar het mooi uitstalt in je vitrinekast?

Je Pip servies kopen wij Wehkamp

Een Pip servies kopen doe je eenvoudig online. Wij hanteren zeer scherpe prijzen zodat je binnen je budget prachtige tafeldecoratie vindt. En er is meer: je vindt regelmatig afzonderlijke stukken of een volledig Pip servies in de sale. Als je je Pip servies later nog wilt aanvullen, dan doe je dit voor zeer lage prijzen. Het porselein van Pip Studio is van de hoogste kwaliteit, zodat je vele jaren van je Pipservies geniet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën