POP top teaser image

Zwarte servies

67 Resultaten
Aanbevolen

67 Resultaten

Het mooiste servies in zwart

Wil je wat anders dan een standaard wit serviesset? Overweeg dan een serviesset in zwart te kopen. Uniek is het zeker en ze zijn in veel verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Met welke zwarte borden dek jij binnenkort de tafel?

Waarom kiezen voor een bordenset in het zwart?

Servies is onderhevig aan trends. Het ene jaar is wit servies populair, het volgende jaar is gekleurd servies helemaal in. Zwarte serviessets zijn al een tijdje in opkomst en het is niet moeilijk te begrijpen waarom deze sets steeds meer harten veroveren. Ten eerste is een zwarte bordenset uniek. Dek je tafel met dit servies en het ziet er direct heel anders uit. Bovendien past zwart bij iedere stijl. Het kan klassiek overkomen, maar ook urban, bohemian of organisch. Een ander voordeel is dat zwart een prachtige kleur is om voedsel op te presenteren. Gekleurde gerechten, zoals sushi of witte rijstgerechten, laten zich van hun beste kant zien op een servies in mat zwart of glanzend zwart.

Een zwarte servies set kopen – waar let je op?

Let allereerst op het materiaal. Bij wehkamp vind je design servies van verschillende materialen, zoals aardewerk, gietijzer en keramiek. Let bij je keuze niet enkel op het uiterlijk en de prijs van het materiaal, maar ook hoe breekbaar het is. Kies je voor servies dat iets delicater is, waardoor de kans groter is dat er zo nu en dan een bordje breekt? Dan raden we zeker aan een set te kopen die uit meer dan voldoende delen bestaat. Het zou zonde zijn als je op een gegeven moment borden tekortkomt en er geen nieuwe meer verkrijgbaar zijn. Hoeveel borden, kommen en kopjes je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je gezin en hoe vaak je de afwas doet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën