POP top teaser image

Blauwe servies

164 Resultaten
Aanbevolen

164 Resultaten

Maak indruk op je gasten met je blauwe servies

Trendkleur blauw geeft een warme uitstraling aan je eettafel. Hoe lijkt je een blauw met wit servies van meerdere lagen? Match lichtblauwe dinerborden met donkerblauwe soepkommen voor een speels resultaat. Laat je verleiden door de natuurlijke charme van aardewerk of ga voor lichtgewicht porselein. Geniet van ontbijt tot aan diner van een fonkelnieuw serviesset. Wij hebben onder andere mokken, theepotten, schalen, kannen en gebaksbordjes.

Verschillen tussen keramiek en porselein

Een servies van kunststof, glas of hout is mogelijk, maar de meeste mensen kiezen voor aardewerk of porselein. Of je nu gaat voor een donkerblauw servies of een lichtblauw servies, lees eerst meer over beide materialen. Een keramisch (of aardewerk) servies oogt natuurlijk maar is ietwat zachter dan porselein. Dit komt door de lagere baktemperatuur tijdens het productieproces. Keramiek mag in je magnetron en afwasmachine. Het is stootgevoeliger dan porselein. De oventemperatuur van porselein ligt hoger en dat maakt deze materiaalsoort hard en stevig. Daarnaast is porselein flink wat lichter dan aardewerk. Ook al heeft porselein een minder goede warmtegeleiding, het mag gewoon in magnetron en vaatwasser. Wel zo praktisch na een uitgebreide maaltijd met familie of vrienden.

Bordenset in het blauw: complete set of liever aparte producten

Zo heeft Royal Doulton een serviesset van porselein in de kleuren blauw en wit. Deze set bestaat uit vier dinerborden, vier ontbijtbordjes, vier dessertschaaltjes en vier bekers. Liever een blauw servies set van natuurlijk ogend aardewerk? Check dan bijvoorbeeld de keramische koffieset van Tavola met zes koffiekopjes, zes koffieschotels en zes ontbijtborden in warme, blauwgroene kleuren.

Bestudeer onze artikelen en pak die kortingen

Krijg je binnenkort eters? Bekijk onze borden in het blauw. Surf een extra rondje langs het blauwe keukentextiel en keukengerei. Met je culinaire kunsten, romantische kaarsen en bijpassend tafelkleed heb je alle ingrediënten in huis voor een feestelijk etentje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.