POP top teaser image

Roze servies

72 Resultaten
Aanbevolen

72 Resultaten

Shop hier het mooiste roze servies

Roze servies is chique en speels tegelijk. Daarmee is het een mooie aanwinst. Kies uit espressokopjes, cappuccinokopjes, een bordenset in roze en nog veel meer. Met zulk prachtig servies lijkt het bij iedere maaltijd wel feest aan tafel!

Welk roze servies kies je?

Op onze pagina vind je servies voor iedere gelegenheid. ’s Morgens mogen de koffiekopjes en roze ontbijtborden niet ontbreken. ’s Avonds zet je de mooiste roze dinerborden en diepe borden op tafel. Is het een driegangendiner? Dan komen roze dessertbordjes ook van pas. Komt er iemand langs voor een kopje koffie of thee om lekker bij te kletsen? De roze theeset en kopjes met schoteltjes van Pip Studio zorgen met hun vrolijke kleuren en mooie schilderingen voor nog meer gezelligheid.

Hoeveel servies heb je nodig?

Hoe weet je hoeveel servies je nodig hebt? Bedenk hoe groot je gezin is en of je vaak gasten hebt die blijven eten. Was je vaak af? Dan heb je wellicht een kleinere bordenset in roze nodig. Heb je kinderen of komen er vaak kinderen op visite? Houd er rekening mee dat de kans wat groter is dat er af en toe een kopje of bordje stuk valt. Het is in dat geval aan te raden om van alles twee extra te kopen.

Hoe vind je snel het mooiste servies?

Wij helpen je graag met vinden van servies dat aansluit op jouw wensen. Daarom hebben wij een handig filtermenu ontworpen dat je zoektocht vergemakkelijkt. Filter op merk, materiaal en het soort artikel. Pas ook eventueel het prijsvenster aan. Hoe meer je filtert, des te sneller vind je dat prachtige servies in oud roze of dat zalmroze dinerbord waar je naar op zoek bent.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.