POP top teaser image

Blond Amsterdam servies

83 Resultaten
Aanbevolen

83 Resultaten

Blond Amsterdam servies: vrolijk design met treffende tekstjes

Ken je de servieslijn Even Bijkletsen? Deze creatieve lijn maakt deel uit van het inmiddels befaamde Blond Amsterdam servies. Ben je op zoek naar speelse ontbijtbordjes, leuke dinerborden, vrolijke mokken, feestelijke serveerschalen, fleurige gebaksbordjes en/of originele taartplateaus? Bestudeer de levendige en kleurrijke stijl van de ontwerpsters van Blond Amsterdam Servies.

Wie zijn de drijvende krachten achter dit Hollandse servies?

Na afronding van de kunstacademie besloten twee (blonde) vriendinnen een eigen servieslijn op de markt te brengen. De ontwerpsters Femque van Geffen en Janneke Dröge zijn in 2001 van start gegaan in Amsterdam. Door de tijd heen is het fantasierijke assortiment van Blond Amsterdam behoorlijk uitgebreid. Bekijk de innemende illustraties van deze twee creatieve ontwerpsters. Blond servies kopen is een voortreffelijk idee. Leuk voor jezelf, maar ook heel leuk om cadeau te doen. Combineer dit kleurrijke servies met bijpassend Blond Amsterdam keukentextiel en handige Blond Amsterdam bewaarartikelen. Maak gebruik van Blond Servies in de sale en pak je voordeel!

Vergelijk de Blond Amsterdam producten: wie ga jij verrassen?

Heb je zin om uitgebreid thee te drinken en bij te praten met je vriendinnen? Maak jullie gezellige samenzijn compleet met theemokken van servieslijn Even Bijkletsen. Staan die lekkere slagroompunten niet geweldig op die feestelijke gebaksbordjes? Wil je dochter haar juf een origineel cadeautje geven? Wat vind je van een kleurrijke mok met de afbeelding van een charmante juf en haar leerlingen? Deze mok van aardewerk kan gewoon in de magnetron en in de vaatwasser. Maak je kinderen blij met Blond Amsterdam kinderservies. Voor de dierenliefhebbers heeft Blond Amsterdam speciale mokken ontworpen met illustraties van paarden, katten en honden. Alle artistieke mokken hebben toepasselijke tekstjes. Zo staat er op de mok voor de paardenliefhebber "Home is where my horse is". Blond servies kopen? Jazeker, gewoon doen! De Blond City serie bestaat uit mokken voor mensen met een voorliefde voor bijvoorbeeld Parijs, New York of Londen. Misschien leuk om cadeau te geven aan je reislustige neef? Of wil je jouw moeder verrassen op Moederdag? Geef haar dan een toepasselijke beker van Blond Amsterdam cadeau met lieve tekstjes als opdruk.

Blond servies in de sale: profiteer van onze sympathieke kortingen

Verwen je kinderen (of de kinderen van je vriendinnen) met Blond Amsterdam kinderservies van aardewerk. Wist je dat Blond Amsterdam ook een kerstservies heeft? Laat je verleiden door het kleurrijke design, de mooie illustraties en de treffende tekstjes. Blond servies kopen is bij wehkamp heel eenvoudig. Succes met je online bestelling!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën