POP top teaser image

Blond Amsterdam mokken

25 Resultaten
Aanbevolen

25 Resultaten

Blond Amsterdam mokken: van felle kleuren tot ingetogen zwart-wit

Heb jij al een Blond theemok in huis? Fleur je keukenkastjes op met het vrolijke design van servieslijn Blond Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar feestelijke gebaksbordjes, kleurrijke taartplateaus of extra grote theemokken, designers Janneke Dröge en Femque van Geffen maken je keuze verrassend makkelijk.

Kleurrijke bekers met speelse illustraties en pakkende tekstjes

De merknaam is een knipoog naar de haarkleur van beide designers. De blonde vriendinnen gingen in 2001 van start in de hoofdstad en sindsdien is hun inspirerende collectie alleen maar uitgebreid. Ben je op zoek naar leuke mokken voor jezelf of voor een ander? Check het assortiment. Zo heeft de Blond City serie bekers voor iedereen met een zwak voor steden als Londen of Parijs. De creatieve illustraties spreken voor zich. Neem jij de Tower Bridge en London Eye of ga je voor de Notre Dame en Sacré-Cœur?

Eenvoudige Blond mokken in het zwart-wit: van extra large tot mini

Gaat jouw voorkeur uit naar witte mokken met een zwarte opdruk? Kijk dan eens naar de zwart-witte Blond X Noir serie. Met een hoogte van 10,5 cm en een breedte van 14,5 cm is de extra large Blond Amsterdam mok XL dé ideale beker voor een avondje bankhangen met een kop warme kruidenthee. Deze extra large mok geeft je een inhoud van 0,5 liter. Wie juist op zoek is naar kleinere bekers kan kiezen uit minimokken van 0,15 liter Het aardewerk van Blond Amsterdam is magnetron- én vaatwasmachinebestendig. Dat is wel zo handig.

Profiteer van onze scherpe kortingen

Gun jezelf een verwenmoment met een beker van Blond. Denk bijvoorbeeld aan een kop warme chocolademelk met een grote dot slagroom. Maak gebruik van onze kortingen en laat je verleiden door de creatieve illustraties van Blond Amsterdam.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help