Klokken

Wil je bij de tijd blijven en tevens sfeer brengen in je interieur dan kies je één van onze mooie klokken uit de collectie. Kies uit merken zoals Riviera Maison, Karlsson, en Zuiver jouw favoriet .Voor de kinderkamer zijn er klokken van J.i.P zodat ook kids alvast het klokkijken kunnen oefenen.

53 resultaten
aanbevolen

53 resultaten

Klokken

Is het tijd voor een nieuwe klok? Kijk dan eens rond in ons assortiment. Als je van tevoren al hebt bedacht welk type klok je wilt, dan zie je heel snel welke het meest geschikt is voor je. Ben je nog helemaal blanco en wil je inspiratie opdoen, dan kun je met onze klokken prima je richting bepalen. Veel plezier met klokshoppen!

Klokken van diverse merken

De merken die we in ons aanbod hebben opgenomen, hebben stuk voor stuk hun eigen unieke eigenschappen. Zo kiest Bloomingville er bijvoorbeeld voor om heel subtiele modellen op de markt te brengen. Zuiver heeft heel ‘cleane’ klokken, verkrijgbaar met of zonder streepjesaanduiding. Daarnaast hebben ze ook een flipklok die eveneens de datum aangeeft. Riverdale gaat meer voor de authentieke look. J.i.P. biedt houten kinderklokken in erg leuke dierenvormen. Maar het merk dat het meest aan afwisseling doet is Karlsson. De naam doet misschien Scandinavisch aan, maar het is toch echt een merk dat van Nederlandse bodem afkomstig is. De collectie van Karlsson loopt behoorlijk uiteen. Van ronde klokken die nogal standaard aandoen tot aan bijzondere vormen en zelfs klokken waarbij je alleen de wijzers rond ziet gaan en er geen omhulsel of cijfers aan te pas komen. Je ziet het: de verschillende merken doen er alles aan om zich te onderscheiden op klokgebied!

Scherp geprijsde klokken

Wij vinden het belangrijk dat je met elk budget kunt winkelen bij ons. Om die reden houden we ons assortiment bewust scherp geprijsd. Zo weet je zeker dat je altijd klokken vindt die zich in een schappelijke prijsrange bevinden. Dat is wel zo prettig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.