Kaarsen

Kaarsen zorgen voor kleurrijke accenten in je huis. Kaarsen zijn de sfeermakers die net dat extra beetje gezelligheid en warmte uitstralen, doordat ze zacht en diffuus licht verspreiden. Je kan een kaars aansteken puur voor de sfeer, maar ook voor het verspreiden van een heerlijk aromatische geur. Kies daarbij uit merken als vtwonen of Riverdale en geniet van het moment.

111 resultaten
nieuwste collectie

111 resultaten

Kaarsen

Al zo’n 2.000 jaar vertrouwen wij mensen op kaarsen om ons te voorzien van licht, warmte en gezelligheid. Ook nu we inmiddels zo gewend zijn aan elektrische verlichting zijn kaarsen nog steeds onverminderd populair. Zeg nu zelf: als je een fijne sfeer wilt creëren dan doe je dat liever met een mooi stel kaarsen dan met een halogeenlamp… Wat je voorkeur ook is op kaarsgebied, wij hebben vast en zeker de producten die helemaal aansluiten op jouw wensen en eisen. Voordat je gaat speuren in ons assortiment heb je natuurlijk al een idee gevormd van het type kaars dat je zoekt. Bijvoorbeeld een set dinerkaarsen, een geurkaars of een robuuste designkaars. Je vindt ze allemaal bij ons, dus je komt ongetwijfeld uit bij jouw favoriete exemplaar!

Vind de kaars voor de ideale sfeer

Een romantisch diner is pas compleet met kaarsen, dat weet iedereen. Je snapt dan ook waar de term dinerkaars vandaan komt. Als je een liefhebber bent en thuis regelmatig de kaarsen aansteekt om de sfeer tijdens het eten te verhogen, hebben wij de sets waarmee je jouw voorraad op peil houdt. Gaat het je vooral om de sfeer of het design, dan hebben we ook daar de ideale artikelen voor in ons assortiment. Natuurlijk mogen ook de geurkaarsen niet ontbreken. Zodra je jouw kamer binnen loopt, ruik je meteen de atmosfeer van jouw keuze. Meestal zijn geurkaarsen onopvallend en zitten ze in een glas of schaaltje, terwijl de grotere kaarsen juist vaak voorzien zijn van een duidelijke kleur of een dessin. Zo vind je altijd waar je naar op zoek bent.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.