Tafelklokken

Nooit de tijd vergeten en een stijlvolle accessoires in jouw huis hebben. Dan zijn tafelklokken perfect. Tafelklokken kun je neerzetten op bijzettafels, nachtkastjes, eettafels of bureaus. Wij hebben verschillende designs zoals ouderwetse en moderne klokken. Bekijk de merken Zuiver, Karlsson en Riverdale.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Zo vind je de mooiste tafelklokken

Bij een klok denken we al snel aan een mooie klok aan de wand, maar een klok die je op tafel kunt zetten, is ook een goede optie voor in de huiskamer, slaapkamer, hal of keuken. Wehkamp helpt je graag met het vinden van het juiste tafelklokje.

Waarom kiezen voor tafelklokken?

Tafelklokken bieden veel voordelen. Je kunt ze neerzetten op een bijzettafeltje, een wandplank, een dressoir, een tafel in de hal of op je nachtkastje in plaats van een wekker. Het fijne is dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Staat je klok niet handig meer in de hal of heb je het harder nodig in je studeerkamer? Dan pak je het eenvoudig op en zet je het neer waar je wilt. Je hoeft geen spijker in de muur te slaan. Tafelklokjes nemen plek in op een kast of plank, terwijl een wandklok dit niet doet. Dit kan echter een pluspunt zijn. Als je net een nieuw dressoir hebt gekocht of wat planken hebt opgehangen, wil je het oppervlak immers toch opvullen met wat persoonlijke spulletjes. Tafelklokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs. Zo kun je voor een tafelklok in goud, een tafelklok in zwart of een tafelklok in een pastelkleur gaan.

Wat voor soort tafelklokken passen bij je interieur?

Er zijn verschillende tafelklokken waar je uit kunt kiezen. Er zijn echte antieke varianten of nieuwe klokken met een antieke look. Dit zijn veelal pendules. Je kunt ook voor een tafelklok met een retro look gaan in een opvallende kleur en een unieke vormgeving. Dan zijn er nog de moderne tafelklokken die perfect staan in de strakke interieurs. Welke moet je kiezen? Dit hangt voornamelijk af van je voorkeur. Veelal kiest men een klok die naadloos aansluit op hun interieurstijl, maar dit hoeft niet. Een retro klok staat prachtig in een retro woonkamer, maar misstaat ook niet in een moderne, landelijke of botanische woonkamer. Het klokje kan op deze manier juist op een speelse wijze een extra dimensie toevoegen aan je interieurstijl.

Verschillende merken tafelklokken

Ieder merk brengt klokken op de markt in hun eigen stijl. Zo is een Zuiver klok strak en modern, soms met een snufje retro. Een Karlsson tafelklok is huiselijk, terwijl een Riviera Maison klok erg chic is. Welke klokje haal jij in huis?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help