Windlichten

Windlichten zijn echte sfeermakers voor op het terras of bij de voordeur maar zijn zeker net zo leuk voor binnen. Doordat bij windlichten de kaars beschermd wordt zijn ze net iets veiliger dan de meeste decoratieve kaarsen. Ideale sfeerverlichters dus voor een huis met kleine kinderen.

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Windlicht

Windlichten zijn een typisch voorbeeld van een product dat ontstaan is uit noodzaak. Ze zijn immers bedoeld om een kaars te beschermen tegen wind en tocht, maar ook om mensen en dieren te beschermen tegen de kaars. En dat is dan ook nog gelukt op zo’n geweldige manier dat we windlichten inmiddels vooral zien als woonaccessoire. Het is jammer dat we niet meer weten wie de uitvinder was, anders hadden we een standbeeld kunnen maken voor die persoon!

Varianten van glas, metaal en hout

Als je onze collectie windlichten bekijkt, zie je meteen dat er heel veel keuze is. Van heel simpel en voordelig tot aan zeer gedetailleerde en robuuste exemplaren. Ze doen allemaal waarvoor ze bestemd zijn, dus het is vooral belangrijk om te kiezen op basis van je eigen smaak en het budget dat je eraan wilt besteden. De oorspronkelijke windlichten waren van glas en daar zie je er nu ook nog genoeg van. Maar soms word je ook verrast door een variant van metaal of een combinatie van hout en glas. Wat je voorkeur ook is, je vindt bij ons vast en zeker wat je zoekt.

De beste merken voor binnen en buiten

We hebben windlichten van diverse vooraanstaande merken voor je verzameld in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van Riverdale, vtwonen en Be Pure? Elk merk heeft zijn eigen specifieke designgedachte, dus het is een kwestie van smaak of bepaalde windlichten bij jouw interieur passen en andere weer niet. En met interieur bedoelen we in dit geval ook exterieur, want zo’n windlicht kan natuurlijk ook prima buiten staan. Wel even binnen zetten als het gaat regenen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.