Gouden klokken

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Altijd bij de tijd met een mooie gouden klok

Ontbreekt er nog een klok aan jouw collectie woonaccessoires? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Met een prachtige goudkleurige wandklok of een tafelklok vergeet je nooit meer op de tijd te letten! Bekijk ons ruime aanbod van diverse modellen en maak je keuze.

Een klok met goud in het groot of een goudkleurige wandklok?

Heb je nog een lege wand over en kun je hier wel wat wanddecoratie voor gebruiken? Dan is een klok met goud in groot model een mooie keuze. Kies je voor een geheel goudkleurig model of past een wandklok met goud en zwart beter bij je? Ook is een klok met wijzers van goud mogelijk. Bij de klok met wijzers van goud steken de wijzers mooi af op bijvoorbeeld een witte, zwarte of grijze achtergrond. Een klok met zwart en goud is overigens ook als prachtige tafelklok verkrijgbaar. Een klok met zwart en goud heeft een heel luxe uitstraling. Je hebt een ruime keuze uit klokken in verschillende vormen, op een voetje, rond, vierkant of rechthoekig. Er is altijd wel een model dat jouw hart weet te veroveren.

Een gouden klok kopen bij wehkamp

Of je nu een wandklok in goud met zwart zoekt of liever een tafelklok hebt, bij wehkamp slaag je zonder moeite. Bekijk de klokken op je gemak en maak een keuze uit het aanbod van verschillende merken en modellen. Door de gewenste kenmerken in de zoekfilters te selecteren, vind je nog sneller de klok die aan je wensen voldoet. Zorg jij ervoor dat je vandaag nog je bestelling plaatst? Dan zorgen wij ervoor dat je deze morgen al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.