Wekkers

De dag begint met het geluid van je wekker. Koop daarom een wekker die bij jou past waarmee je de dag goed kan beginnen. Wij verkopen digitale wekkers van o.a. het merk Karlsson.

23 Resultaten
Aanbevolen

23 Resultaten

Stap met het juiste been uit bed met een passende wekker

Altijd met het juiste been uit bed stappen? Dan wil je een wekker kopen waarmee jij op een prettige manier wakker wordt. Voor sommigen betekent dit een klokje met snoozefunctie, anderen hechten juist veel waarde aan het muziekje waarmee ze wakker worden. Welk wekkertje is perfect voor jou? Bij wehkamp vind je naast de mooiste tafelklokken en wandklokken ook de ideale alarmklok.

Welke verschillende soorten alarmklokken zijn er?

Er is veel keus als het aankomt op wekkers. Zo is er de wake-up light. Deze wekker met licht heeft een lamp die geleidelijk feller gaat schijnen op de door jou ingestelde tijd. Op deze wijze simuleert de alarmklok de zon die opkomt, waardoor je op een natuurlijke en relaxte manier wakker wordt. Sommigen vinden het moeilijk om uit bed te komen en kiezen graag wekkers die gaan rijden of vliegen wanneer het alarm afgaat. De achtervolging op de alarmklok zorgt ervoor dat je bloed flink rondgepompt wordt op de vroege ochtend, waardoor je in één keer goed wakker bent.

Hoewel bovenstaande wekkersoorten beide veel voordelen hebben, zijn de traditionele wekkers nog steeds het populairst. Het kan gaan om een analoog wekkertje of een digitale wekker. Wekker kopen? Hier let je op.

Type tuner voor de wekkerradio

Overweeg het type tuner als je een wekkerradiootje wilt. Een analoge tuner heeft een draaiknop waarmee je je radiozender kiest. Een digitale tuner maakt het echter eenvoudiger om je alarmklok nauwkeurig op de juiste golflengte af te stemmen. Bovendien is het meestal mogelijk om zenders op te slaan in het geheugen.

Sluit je smartphone aan

Wil jij je smartphone aansluiten op je alarmklok, zodat je wordt gewekt met je favoriete playlist? Als je een iPhone hebt, kies je voor een wekkerradiootje met een dock voor een iPhone of iPod. Als je een smartphone met een Android besturingssysteem hebt, kies je voor een alarmklok met een USB-aansluiting.

Dubbele wektijd

Deel je je alarmklok met je partner? Kies dan voor een model waarbij je een dubbele wektijd kunt instellen, zodat zowel jij als je partner op tijd wakker worden.

Koop de perfecte alarmklok

Bij wehkamp vind je stijlvolle wekkers die je niet alleen helpen op tijd op te staan, maar die ook nog eens goed bij je slaapkamerinterieur passen. Welke heb jij binnenkort op je nachtkastje staan?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help