Wandklokken

Opzoek naar een leuke grote klok in jouw woonkamer? Of ben je opzoek naar een wandklok in jouw woonstijl? Wij hebben voor iedere woonstijl een bijpassende wandklok van industriële klokken tot botanische. Bekijk onze collectie met merken zoals Karlsson & Riviera Maison.

22 Resultaten
Aanbevolen

22 Resultaten

Welke wandklok past bij jou?

Een klok voor aan de wand is een accessoire die niet enkel dient als versiering, maar die ook nog eens nuttig is – vooral als je niet altijd je telefoon op zak hebt in huis. Wil jij een mooie klok die jouw interieur compleet maakt? Wehkamp helpt je graag met de perfecte aankoop.

Analoog of digitaal?

De meeste wandklokken zijn analoog. Deze klokken zijn perfect wanneer je kinderen hebt die de leeftijd hebben waarop ze klok leren kijken. Hoe precies je de tijd af kunt lezen op een analoge klok is grotendeels afhankelijk van de kleur en het design van de wijzerplaat. Een digitale wandklok geeft vaak meer informatie, zoals de datum, de maand en de temperatuur. Een ander voordeel is dat je op deze klok in het donker makkelijk kunt zien hoe laat het is.

De grootte van de klok

Hoe groot moet de klok zijn? Hoe groter het product, hoe meer het opvalt. Een wandklok die groot is, is een echte blikvanger en het is eenvoudig af te lezen. Ben je op zoek naar iets meer subtiel of heb je niet veel ruimte aan de wand? Dan kies je beter voor een kleinere klok.

De stijl van de klok

Een klok is meer dan een praktische aankoop. Er zijn veel verschillende ontwerpen te koop die klokken de perfecte wanddecoratie maken. Welke klok past bij jouw interieur? Ga je voor een industriële klok die een robuust karakter heeft of geef je de voorkeur aan een klassiek ogende klok? Daarnaast zijn er moderne klokken te koop die een strak uiterlijk hebben.

De mooiste merkklokken

Bij wehkamp heb je keuze uit klokken van verschillende merken. De Karlsson klok draagt bij aan een huiselijke sfeer en beschikt vaak over een leuk detail die de Karlsson wandklok uniek maakt. Klokken van Zuiver hebben een strak uiterlijk en passen perfect in de moderne interieurs. Riverdale heeft klokken met wat opvallendere details en ze zijn dan ook ideaal als eyecatcher aan de wand.

Waar plaats je de klok?

Kies een plek aan de wand waar de klok goed zichtbaar is en waar je gemakkelijk even de tijd kunt checken wanneer je je klaarmaakt voor werk. Sommigen hebben liever een klok in de slaapkamer dan een wekker. Anderen vinden een klok aan de wand handig in de eetkamer of ze hebben graag een wand- of tafelklok in de woonkamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help