Zuiver klokken

12 resultaten
nieuwste collectie

12 resultaten

Nooit meer te laat met een Zuiver klok

Woonaccessoires zijn er in de meest uiteenlopende soorten en maten, allemaal bedoeld om je woning geheel naar eigen smaak in te richten. Toch zijn niet alle woonaccessoires uitsluitend decoratief; sommige dienen direct een heel praktisch doel. Klokken van Zuiver zorgen ervoor dat je altijd bij de tijd bent, maar ze zijn daarnaast een juweel voor aan de wand of op de kast. Bij wehkamp hebben we een ruim aanbod van diverse Zuiver klokken voor je klaargezet. Aarzel niet langer en kies je favoriet.

Verschillende modellen van de Zuiver wandklok

Een Zuiver wandklok dient een dubbel doel. Want naast het feit dat je altijd weet hoe laat het is, is het ook meteen prachtige wanddecoratie. Een Zuiver wandklok is in de meest uiteenlopende modellen verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een klok tussen zit die je bevalt. Kies bijvoorbeeld voor de prachtige Zuiver klok in marmer uitvoering. De Zuiver klok in marmer uitvoering heeft een luxe uitstraling en past goed bij vrijwel iedere inrichting. Sommigen zeggen wel eens 'less is more'. Jaag jij dat principe ook na? Dan is de Zuiver minimal wandklok wat je zoekt. De Zuiver minimal wandklok is een strak vormgegeven klok, in wit of zwart verkrijgbaar.

Een prachtige Zuiver tafelklok

Wil je geen wandklok, maar liever een Zuiver tafelklok? Ook dan heb je een ruime keuze. Wil je een Zuiver klok in zwart? Dan kun je kiezen voor de prachtig vormgegeven Zuiver klok pendulum. De Zuiver klok pendulum is ook in wit verkrijgbaar. De pendulum van Zuiver is een klassiek model klok in een modern jasje gestoken. De klok van Zuiver voor op de tafel of de kast is ook als extra bijzonder model verkrijgbaar, namelijk gemaakt van terrazzo en voorzien van aluminium onderdelen.

Een Zuiver klok kopen bij wehkamp

Heb jij de mooie klokken van Zuiver bij wehkamp al ontdekt? Nee? Dan moet je zeker snel een kijkje gaan nemen! Pak je favoriete stoel en zet wat te drinken klaar: zo kun jij ontspannen alle klokken van Zuiver op je in laten werken. Kies je voor een klok aan de wand of heb je meer aan een tafelmodel? Misschien kies je wel van ieder type een model, zoals de Zuiver klok in zwart. Heb je geen zin om uitgebreid te shoppen of is er weinig tijd voor? Geen probleem, wehkamp denkt graag met je mee. Daarom hebben we handige zoekfilters voor je klaargezet. Hier selecteer je de kenmerken waar je klok van Zuiver aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur en het type klok. Je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Is de klok onverhoopt toch niet wat je ervan had verwacht? Bij wehkamp doen we niet aan ingewikkelde retourprocedures. Daarnaast worden er voor retourneren geen extra kosten in rekening gebracht.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.