Spiegels

Snel nog even je haar en make-up checken voordat je de deur uit gaat. Met een mooie spiegel in de hal kan dit perfect. Maar een spiegel is niet alleen functioneel, onze spiegels misstaan zeker niet als wanddecoratie en wist je dat door het ophangen van spiegels je een ruimte groter kan laten lijken?

40 Resultaten
Aanbevolen

40 Resultaten

Spiegel

Hoe vaak kijk jij op een dag naar jezelf in de spiegel? In de badkamer spreekt het voor zich dat daar een spiegel hangt, maar ook op andere plekken in huis kun je er eentje ophangen. Zo heb je altijd de mogelijkheid om even snel te checken hoe je eruit ziet. Plaatsen die veel worden gebruikt om een spiegel op te hangen zijn: naast de kapstok, bij de achterdeur (allebei logisch, want die passeer je voordat je de deur uit gaat) en in de woonkamer (bijvoorbeeld boven de bank of een dressoir). Waar ga jij je nieuwe spiegel ophangen?

Zo werkt een spiegel

Mocht je jezelf wel eens afgevraagd hebben hoe zo’n spiegel gemaakt wordt, dan bieden we je daar graag wat informatie over. In feite zijn spiegels gewoon glazen platen met op de achterkant zilver, aluminium, of een ander reflecterend materiaal in een heel dun laagje. Laklagen beschermen de achterlaag tegen beschadigen. Al lang voor onze jaartelling werden er spiegels gemaakt van vulkanisch glas of gepolijste schijven koper of brons. Al snel werd de combinatie van glas en metaal gemaakt en zo ontstonden door de eeuwen heen de spiegels die wij tegenwoordig nog steeds gebruiken om te kijken hoe ons haar zit. Of om te controleren of onze kleren wel goed bij elkaar passen.

Jouw spiegel, jouw stijl

Het mooie van onze collectie is dat je er met elk budget kunt winkelen. We hebben dan ook betaalbare spiegels verzameld. Neem eens een kijkje en kies de spiegel die past bij jouw stijl!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help