Kunstplanten

Ze zijn nep maar niet van echt te onderscheiden! de kunstplanten van HKliving, Mica en Rivièra Maison. Nooit meer water geven en toch een groene woonkamer of veranda. Met deze kunstbloemen en takken geef je een natuurlijke touch aan je huis. De takken zijn leuk met elkaar te combineren maar staan ook los van elkaar mooi in een grote vaas.

29 Resultaten
Aanbevolen

29 Resultaten

Nooit meer water geven

Snoeien, verpotten, water geven; een plant heeft veel verzorging nodig om mooi (en in leven) te blijven. Sommige mensen hebben het in zich om een plant goed te verzorgen en vinden dat ook leuk om te doen. Maar dat is lang niet bij iedereen het geval. Daarnaast moet je ook maar net de tijd en energie hebben om regelmatig met je planten bezig te zijn. Hoor je bij die laatste groep mensen, maar wil je wel wat groen in je huis? Dan zijn nep planten een goed alternatief.

Veel voordelen en maar weinig nadelen

De kunstplanten van tegenwoordig zijn haast niet van echt te onderscheiden. Door voor deze planten te kiezen, haal je groen in huis zonder er verder nog enkele moeite voor te doen. Wat ook fijn is aan nep planten is dat je geen rekening hoeft te houden met de hoeveelheid licht die de plant nodig heeft of je af hoeft te vragen of de plant wel of niet in een vochtige ruimte kan staan. Je kunt dus gewoon de vensterbank van de badkamer vullen met allerlei leuke kleine kunstplantjes en ook je woonkamer zal extra sfeer krijgen door verschillende mooie kunstplanten in je woonkamer te plaatsen; van grote kunstplanten tot kunst hangplantjes en meer.

Nog meer natuurlijke items voor in huis

Naast de mooiste kunstplanten die je ziet op deze pagina zijn er ook droogboeketten, siertakken en kunstbloemen te koop. Ook dit soort items zijn mooie accessoires om je interieur mee aan te kleden en je huis een natuurlijk touch te geven. Zet bijvoorbeeld een prachtige kunstvaren met een aantal takken en kunstbloemen bij elkaar in een mooie vaas of kies ervoor een enkele tak in een vaas neer te zetten. Het leuke van deze accessoires is dat je ze elke keer weer op een andere plaats in je huis kunt zetten en daarmee je interieur heel eenvoudig er net weer even anders uit laat zien.

Kunstplanten kopen bij wehkamp

Kunstplanten kopen? Zoek ze vandaag nog uit, bestel meteen bij wehkamp en je hebt ze morgen al in huis. Heb je naast planten trouwens ook nog andere woonaccessoires nodig om je huis gezellig aan te kleden? Kijk dan bijvoorbeeld ook eens op de pagina's met sierkussens, wanddecoratie of fotolijsten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help