Zwarte klokken

16 resultaten
nieuwste collectie

16 resultaten

Moderne klok in zwart, industriële klok in zwart of grote zwarte klok

Een wandklok voor aan de muur of een tafelklok voor op tafel; er zijn verschillende soorten klokken om bij de tijd te blijven. Met een tafelklok in zwart of een zwarte klok voor aan de wand heb je een geweldige item dat goed past bij een modern interieur, maar ook bij Scandinavisch design of een industrieel interieur.

Geen plekje aan de muur? Kies dan een tafelklok in zwart

Wil je graag direct kunnen zien hoe laat het is, maar haal je liever geen opvallende klok in huis? Of heb je je muren al volgehangen met prachtige decoratie en is er daarom geen plek meer vrij voor een wandklok in zwart? Dan is een tafelklok de oplossing. Tafelklokken zijn vrij compacte klokjes die je op de eettafel, maar ook op je nachtkastje kunt zetten. Daarnaast staan deze klokjes ook erg mooi in een vitrinekast.

Wandklokken in verschillende stijlen

Met een mooie wandklok in zwart los je twee problemen in één klap op: je hebt iets moois aan de muur ter decoratie én kunt elk moment van de dag zien hoe laat het is. De wandklokken op deze pagina zijn verkrijgbaar als een klok in zwart en goud, maar er is ook een prachtige klok van zwart metaal. Heb je daarnaast de grote zwarte klok al bekeken? Dat is een echte blikvanger in huis.

Prachtige klokken van verschillende merken

Kijk eens naar de linkerzijde van deze pagina bij de filter en je ziet hoeveel verschillende merken een zwarte klok aan hun collectie hebben toegevoegd. Bij sommige merken heb je zelfs de keuze uit verschillende zwarte klokken. Bekijk bijvoorbeeld eens de Karlsson klok in zwart: een perfecte klok als je op zoek bent naar een moderne klok in zwart. De klok van Karlsson is verkrijgbaar in verschillende groottes en is te koop als wandklok of als tafelklokje. Heb je ook al gezien dat je bij Karlsson ook een prachtige klok van zwart metaal koopt?

Jouw nieuwe klok en andere zwarte accessoires morgen al in huis

Wil je zo'n prachtige klok in zwart en goud graag combineren met andere zwarte items? Kijk dan ook eens naar onze vazen en kandelaars in zwart. Deze zwarte accessoires heb je, net als je de klokken in zwart, morgen al in huis als je vandaag nog je bestelling plaatst.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.