Smartwatches

De smartwatch is een superhandig verlengstuk van je smartphone. Je kunt zonder je telefoon uit je broekzak te halen, kijken wie je belt of van wie je een bericht hebt ontvangen. Daarnaast meet de smartwatch ook allerlei belangrijke lichaamsfuncties. Met o.a. merken als Huawei, Fossil en Samsung zit er altijd een passende smartwatch voor jou bij.

190 resultaten
aanbevolen

190 resultaten

Smartwatch

Sommige gadgets lijken zo weggelopen uit oude tv-series. Ken je bijvoorbeeld Knight Rider nog? Daar sprak de hoofdpersoon via zijn polshorloge met zijn computergestuurde auto. Zo’n horloge lijkt verdacht veel op een smartwatch zoals we die tegenwoordig kennen! Daarmee kun je meer dan alleen maar de tijd aflezen. Hij is gekoppeld aan je smartphone en je ziet dan ook meteen op je smartwatch wanneer er een nieuw bericht of een oproep binnenkomt. Sommige exemplaren kunnen ook foto’s maken of zelfs dienen als handsfreeset. Het aantal mogelijkheden zal in de toekomst nog veel groter worden… Jouw nieuwe smartwatch bestel je heel eenvoudig bij ons. Kies uit ons uitgebreide assortiment en vertrouw op onze uitstekende service en goede prijs/kwaliteitverhouding. Daar staat wehkamp.nl om bekend!

Wat handig, zo’n smartwatch!

Smartphonefabrikant Samsung heeft met de Galaxy Gear smartwatch een uitbreiding van het portfolio ontwikkeld. Hiermee ontvang je oproepen, sms'jes of e-mails zonder je smartphone te hoeven pakken. Een paar keer tikken of swipen en je handelt ze af. Deze smartwatch werkt met Samsung smartphones met Android 4.3 en Bluetooth 4.0. Met de Gear Manager app bedien je alle functies. De Sony SmartWatch 2 is zowel een notificatieapparaat als een afstandsbediening ineen. Hij is compatible met Android-telefoons en je kunt hem gebruiken om je muziek af te spelen, e-mails te lezen en foto’s te maken met je mobiele telefoon. Hij is spatwaterdicht en krasbestendig. Bovendien is de batterijduur maar liefst 96 uur. Tot slot hebben we de Pebble smartwatch voor je. Even je e-mail en sms’jes bekijken, kijken wie er belt, wat er gebeurt op Facebook en Twitter: het kan allemaal. Bovendien is deze smartwatch tot 5 ATM bestendig tegen zout en zoet water

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.